Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
8 πράγματα που όλες κάνουμε πριν το σεξ, αλλά καμία δεν παραδέχεται

8 πράγματα που όλες κάνουμε πριν το σεξ, αλλά καμία δεν παραδέχεται

Και μιας και εδώ είμαστε γυναίκες, που απευθυνόμαστε σε γυναίκες, λέμε να γίνουμε κάπως πιο αδιάκριτες, σίγουρα πιο αστείες και να σου φτιάξουμε την μέρα, γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι ενόψει Χριστουγέννων όλοι είμαστε κάπως πιο πιεσμένοι. Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ σου πόσο αστεία είναι όλα αυτά που κάνεις όταν περιμένεις να κάνεις σεξ; Ή μήπως νομίζεις ότι τα κάνεις μόνο εσύ και καμία άλλη; Ε όχι κοπελιά δεν είσαι μόνη σου στον πλανήτη γη, κάτι που σημαίνει ότι το 99% των γυναικών εκεί έξω σκέφτονται ακριβώς όπως εσύ, και κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με σένα. Παρακάτω στα έχουμε απαριθμήσει, έτσι για να δεις την πικρή αλήθεια και να γελάσεις με την ψυχή σου. Α και καλού κακού, απομάκρυνε τυχόν άντρες που βρίσκονται σε απόσταση τριών μέτρων.

1. Ξεθάβεις το καλό σου το σετ εσωρούχων και στη συνέχεια αναρωτιέσαι αν θα το φορέσεις από την αρχή του ραντεβού, ή θα το έχεις στην τσάντα σου για να το βάλεις λίγο πριν. Κακά τα ψέματα: Οτιδήποτε σέξι δεν είναι ποτέ άνετο. Εντάξει τώρα αν πας να βγάλεις το κινητό σου από την τσάντα και κατά λάθος πεταχτεί η κιλότα αγέρωχη και εντυπωσιακή, είσαι άξια της μοίρας σου.

2. Aποτριχώσεις, απολεπίσεις, γαλακτώματα και όλα αυτά πάνω στο ταλαίπωρο το σώμα σου. Ναι φυσικά και ξέρουμε ότι όλα αυτά τα κάνεις μόνο όταν είναι να κάνεις σεξ. Γιατί ποια άλλη αμέσως μετά το ντους, λίγο πριν βάλει την πιτζάμα με τις τρύπες και κολουριαστεί για να δει τηλεόραση, θα το έπαιζε κουνελάκι του playboy και θα καθόταν να αλείφεται με καρύδα; Καμία;

3. Ας μην ξεχνάμε και το ξύρισμα της στιγμής με το ξυραφάκι που πάντα υπάρχει στο μυστικό τσεπάκι που μόνο ο καθηγητής Snape μπορεί να εντοπίσει. Δεν είναι και λίγο 5 λεπτά πριν να ανακαλύπτεις φουντίτσα στο επίμαχο. Οπότε ναι. Το στεγνό ξύρισμα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα.

4. Το πανικόβλητο συμμάζεμα του σπιτιού σου. Ξέρεις το γνωστό που τα χώνεις όλα στη ντουλάπα, κάνεις και ένα ξεσκόνισμα της πλάκας, και εκείνος μένει ενεός από το πόσο minimal είναι το σπίτι σου. Προφανώς και είναι, γιατί μαζί με τη σαβούρα έκρυψες κατά λάθος και τα διακοσμητικά του δωματίου.

5. Και συνεχίζουμε με τη σωστή επιλογή της μουσικής που θα ντύσει τη βραδιά. Όχι κάτι έντονο, σίγουρα όχι κάτι ελληνικό, όχι πολύ γρήγορο αλλά ούτε και αργό. Εκεί κάπου στη deep house σε κόβουμε που είναι και χαλαρωτική και σέξι ταυτόχρονα.

590d8aacbd9880ddb201cd90a0933874 2e4fa

6. Εννοείται ότι προσέχεις τι θα φας όλη μέρα! Βασικά αν μπορούσες, θα έμενες και νηστική αλλά μετά θα γουργούριζε η κοιλιά σου. Αντιλαμβάνεσαι φυσικά ότι θα ήταν καλό να μη φας φασολάδα για μεσημέρι. Έτσι;

7. Συνεχίζουμε με τους συχνούς ελέγχους της μυρωδιάς εκεί κάτω! Ήρθε η ώρα να παραδεχτείς, ότι μέχρι να βγάλεις το εσώρουχο σου, ελέγχεις κάθε δύο λεπτά τι επικρατεί στα ενδότερα και στη συνέχεια κάνεις το ουφ της ανακούφισης γιατί δε θα άντεχες να ξανακάνεις μπάνιο!

8. Και κλείνουμε με το… αυτομάτιασμα! Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, ερωτεύεσαι τον εαυτό σου και αναφωνείς: «Τι κουκλάρα είσαι εσύ παιδί μου; Θα τον τρελάνεις απόψε». Και κάπως έτσι όντως τον τρελαίνεις.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr