Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

9 γυναίκες «αποκαλύπτουν» τα Red Flags τους

Θα μπορούσε να είναι η ερώτηση για το ποιος θα μπορούσε να είναι εκείνος ο λόγος, που θα σε κάνει να μην ξαναβγείς με έναν άντρα. Η αλήθεια είναι ότι μία ερώτηση έκανα και πολλές απαντήσεις έλαβα και έτσι τα «μάζεψα» και λίγο. Από εκεί που είχα ζητήσει ένα red flag μου ήρθαν κατεβατά και για αυτό έπρεπε να κάνω ένα μάζεμα. Ρώτησα 9 γυναίκες ποιοι είναι λόγοι εκείνοι που θα τις έκαναν να μην ξαναβγουν ραντεβού.

1. Αγένεια, Κατερίνα, 33

Και όταν μιλάω για αγένεια εννοώ συνολικά. Δεν είναι ανάγκη να μην μιλάει καλά μόνο σε εμένα, αλλά και στους ανθρώπους στον περίγυρό του. Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να έχουμε βγει και να μιλήσει άσχημα στον σερβιτόρο. Αυτό είναι λάθος για εμένα, δεν πρέπει να γίνεται. Όταν είσαι ευγενικός είσαι με όλους και όχι με τους μισούς. Είναι πολύ κακό δείγμα χαρακτήρα να μην ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς στους άλλους ανθρώπους. Δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άλλον άνθρωπο.

2. Κοινωνικά θέματα, Τζένη 32

Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να έχουμε τις ίδια απόψεις σε κοινωνικά θέματα. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι έχουμε παρόμοια ματιά στα πράγματα. Δεν μιλάω για κομματικά, μιλάω για πιο θεμελιώδεις απόψεις που έχουμε στη ζωή. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που είναι ρατσιστής και εκφέρεται άσχημα για άλλους ανθρώπους, επειδή δεν μοιάζουνε. Κοινώς, δεν μπορώ να βγαίνω με έναν άνθρωπο, που έχει ρατσιστικές απόψεις, δεν με ενδιαφέρει να τον γνωρίσω.

 

Ποια χαρακτηριστικά σε κάνουν κακό σύντροφο;

3. Να μην πληρώσει, Καλλιόπη 37

Δεν είναι τα χρήματα και προφανώς δεν θα σε σώσουν μερικά παραπάνω χρήματα, όμως είναι το θέμα της χειρονομίας. Πιστεύω αυτό που λένε «τσιγγούνης στα λεφτά, τσιγγούνης και στα αισθήματα». Αν δεν μπαίνει καν στον κόπο να κεράσει στο πρώτο ραντεβού, τότε ίσως αυτό να είναι ένα δείγμα για αυτό που θα ακολουθήσει. Αν δηλαδή, δεν κερνάει καν στο πρώτο ραντεβού φαντάζεσαι ποια θα είναι η συνέχεια για αυτή τη «σχέση». Μίζερη την προβλέπω.

4. Πίεση για σεξ, Μαρία 29

Δεν είναι θέμα συντηρητισμού, μπορείς να κάνεις ό,τι θες με όποιον θες, όποια στιγμή το θες. Και αυτό είναι αλήθεια, αν αισθανθείς ότι θέλεις έναν άνθρωπο από την πρώτη στιγμή τότε να συνευρεθείς μαζί του απευθείας, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να το καθυστερήσεις. Ωστόσο, αυτό βγαίνει αβίαστα χωρίς πίεση, αν έχει ξεκινήσει η πίεση πάει λάθος. Δεν νομίζω, ότι χρειάζεται να αναφερθώ καν στους λόγους που με κάνει να αισθάνομαι άβολα αυτό. Δεν θέλω να ξαναδώ έναν τέτοιον τύπο.

5. Κοινά ενδιαφέροντα, Γεωργία 40

Βασικά δεν θέλω να βαριέμαι, πιστεύω ότι πρέπει να έχεις παρόμοια ενδιαφέροντα με τον άνθρωπο που βγαίνεις. Δεν λέω ότι πρέπει να είμαστε ταυτόσημοι, αλλά πρέπει να υπάρχει μια σύμπνοια. Αν δεν υπάρχει, τότε έχουμε πρόβλημα. Αν απέχουν εκ διαμέτρου τα ενδιαφέροντά μας πώς θα μπορέσουμε να είμαστε μαζί και να περνάμε καλά. Λογικό δεν είναι; Με έναν άνθρωπο με πολύ διαφορετικά γούστα, δεν θα το συνέχιζα.

Το 2024 θα φλερτάρεις λιγότερο από τα social media

 

6. Συμπεριφορά, Έλενα 27

Το πώς προσεγγίζει τους άλλους ανθρώπους και κυρίως τις γυναίκες, μου επισήμαινε πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα του. Αν έβλεπα έναν άνθρωπο που δεν θα μου άρεσε η συμπεριφορά του γενικά, θα ήταν κακό δείγμα. Γενικά, αν έβλεπα μία συμπεριφορά που δεν θα μου άρεσε και κυρίως απέναντι στις γυναίκες. Αν έβλεπα να μιλάει αρνητικά για άλλες γυναίκες ή να μην συμπεριφέρεται καλά θα υπήρχε σίγουρα μεγάλο πρόβλημα. Μου αρέσει να βλέπω ότι ένας άντρας έχει σεβασμό και αρχές.

7. Χαρακτηριστικά της πατριαρχίας, Κατερίνα 30

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο, που υποστηρίζει την πατριαρχία. Ακόμη και αν δεν το έλεγε ξεκάθαρα και διέκρινα τέτοια χαρακτηριστικά, δεν θα ήθελα να τον ξαναδώ τον τύπο. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με «κολλημένα» μυαλά που δεν αγαπούν στην πραγματικότητα τις γυναίκες. Ένα τέτοιο στοιχείο να καταλάβω, έφυγα. Δεν θέλω καμία σχέση.

8. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες, Αλεξάνδρα 26

Με έναν τύπο που θα έβγαινα και θα μου έλεγε «δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες» δεν θα ήθελα να συνεχίζω να βγαίνω. Εννοείται, ότι δεν θα πάμε σε γάμο με κάθε γνωριμία αλλά αν εξαρχής υπάρχει αυτή η διάθεση, δεν με ενδιαφέρει να γνωρίσω αυτόν τον τύπο καλύτερα. Βγαίνω για να γνωρίσω κάποιον, διαφορετικά δεν είναι ο τύπος μου.

9. Επικριτικός, Μαρία 31

Ναι, αν ο τύπος είναι επικριτικός, δεν μπορώ καθόλου. Δεν βγαίνω με κάποιον για να με κρίνει για τις επιλογές μου. Βγαίνω με κάποιον για να γνωριστούμε, όχι για να κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον. Αν είναι να με δεχτεί έτσι όπως είμαι, αλλιώς δεν έχει νόημα αυτή η επαφή.

 


Πηγή