Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
9 πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο σεξ και οφείλεις να γνωρίζεις!

9 πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο σεξ και οφείλεις να γνωρίζεις!

Nαι ξέρουμε ότι άντρες και γυναίκες είμαστε διαφορετικοί και ότι δεν πρόκειται ποτέ μας να συννενοηθούμε και να βγάλουμε άκρη. Και καλά, άσε το θέμα των σχέσεων. Εκεί ίσως να χρειάζεται και η διαφορετικότητα για να έχουν τα πράγματα ενδιαφέρον. Τι γίνεται όμως με το σεξ φίλη μου; Γιατί κακά τα ψέματα, θα πρέπει να έχετε σημείο επαφής γιατί πολύ απλά θα πρέπει να κάνετε κάποια στιγμή σεξ και να το απολαύσετε. Έλα όμως που είναι και κάποια πράγματα που δε λέγονται, αλλά ίσως περισσότερο εννοούνται. Διότι πώς να έρθει ο άλλος να σου πει βρε κορίτσι μου αυτό που πραγματικά θέλει, όταν εσύ τον κοιτάζεις μονίμως με μισό μάτι και τον περιμένεις στη γωνία για να σου κάνει τη στραβή; Λοιπόν, επειδή μπορεί τα αγόρια να είναι κάπως ντροπαλά, αλλά όλο και κάπου τελικά μιλάνε, εμείς σου αποκαλύπτουμε 9 βασικά πράγματα που θα ήθελαν να ξέρεις για το το σεξ, αλλά κολλάνε να σου εξομολογηθούν. Διάβασε με προσοχή και αφοσίωση σε παρακαλούμε.

1. Νιώθουν ανασφάλεια με το σώμα τους: Τι νόμιζες, μόνο εσύ θα παίρνεις κοπλιμέντα όταν θα παραπονιέσαι ότι είσαι χοντρή, μόνο και μόνο για να ακούσεις το: «Μα τι λες τώρα; Είσαι πολύ αδύνατη» (Jesus). Έχουν και οι άντρες τα θεματάκια τους και μάλιστα το συγκεκριμένο βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα. Οπότε, καλό θα ήταν να κρατήσεις τα σχολιάκια σου για σένα, γιατί δε θα το εκτιμήσουν.

2. Είναι υπερβολικά ευαίσθητοι: Και δεν εννοούμε ευσυγκίνητοι που βάζουν τα κλάματα στη θέα ενός κουταβιού, αλλά αναφερόμαστε ανατομικά και πιο συγκεκριμένα στους όρχεις. Αυτό που κάνεις και νομίζεις ότι τους αρέσει, σταμάτα να το κάνεις, όχι μόνο γιατί το σιχαίνονται αλλά τους προκαλεί και πόνο. Απαλά και ήρεμα. Απαιτεί λεπτούς χειρισμούς το θέμα φίλη μου.

3. Και μάθε να κάνεις σωστά κάποια πράγματα: Όταν λοιπόν αναλαμβάνεις να βάλεις το χέρι σου στο πέος του, θα πρέπει να ξέρεις και πώς να το κάνεις. Διαφορετικά άστο να το κάνει εκείνος, που ξέρει το συγκεκριμένο κομμάτι του εαυτού του καλύτερα από οτιδήποτε άλλο.

4. Δεν ενδιαφέρονται όλοι για το πρωκτικό: Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ισχύει. Οπότε αν το σιχαίνεσαι κι εσύ, μόλις βρήκες τον άντρα των ονείρων σου.

5. Και φυσικά θέλουν ένα… τρίο: Ναι φίλη μου, ίσως να μην υπάρχει άντρας στον πλανήτη γη που να μην έχει φανταστεί να κάνει σεξ με δύο γυναίκες ταυτόχρονα. Δεν ξέρουμε γιατί, βασικά ξέρουμε, γιατί τους αρέσει τόσο, οπότε σε περίπτωση που πάει να στο προτείνει, πριν αρνηθείς (αν αρνηθείς) άκου τι έχει να σου πει ο καημενούλης. Στη συνέχεια, μπορείς να του ρίξεις και χαστούκι. Θα είναι προετοιμασμένος για όλα πίστεψέ μας.

6. Απαιτούν το χιούμορ: Εντάξει σεξ είναι, μπορεί να πάει και κάτι στραβά. Μη φρικάρεις και μην πανικοβάλλεσαι διότι εκείνος, ο οποίος δε συμμερίζεται καθόλου τον πανικό σου, θα εκνευριστεί και πολύ πιθανό να σηκωθεί και να φύγει. Έχε χιούμορ σε όλα στη ζωή σου και δε θα χάσεις.

7. Σκέφτονται άλλες γυναίκες: Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά ακόμα κι αν σε θέλει σαν τρελός, και δεν σε έχει κερατώσει ποτέ και τελοσπάντων είσαι η απόλυτη θεά του, κάποια στιγμή θα σκεφτεί και μία άλλη γυναίκα. Πολύ πιθανό ακόμα και την ώρα που κάνετε σεξ. Είσαι έξαλλη τώρα έτσι; Δε θα στο πει ποτέ εξάλλου, και καλά θα κάνει!

8. Τους αρέσουν οι αγκαλιές: Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο. Πάνε οι εποχές που ο άντρας ο βαρύς τελείωνε τη δουλίτσα του, γυρνούσε από την άλλη με την εφημερίδα και το τσιγάρο και μέσα σε 5 λεπτά ροχάλιζε. Τώρα πια οι άντρες, τη θέλουν την αγκαλιά τους, και μάλιστα τη ζητάνε κιόλας. Εντάξει καιρός ήταν.

9. Τα εσώρουχα δεν είναι μύθος: Μπορεί να στα βγάζει, 1 λεπτό αφού αποφασίσετε ότι θα κάνετε σεξ, αλλά καμιά φορά του αρέσει και κάτι διαφορετικό. Βάλε κάτι πιο σέξι, κάτι πιο σε δαντέλα, ένα άλλο χρώμα τουλάχιστον. Αυτό το ότι από ένα σημείο και μετά, είσαι με την κιλότα της περιόδου και περιμένεις να τον ερεθίσεις κιόλας, ποτέ μας δεν το καταλάβαμε. Άντρας είναι, όχι μηχανή.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr