Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Aποκάλυψη τώρα: Τι σκέφτονται οι άντρες όταν αυτοϊκανοποιούνται;

Αρχικά να ξεκαθαρίσω κάτι: Οι άντρες αυτοϊκανοποιούνται ακόμα και όταν είναι σε σχέση. Βασικά ακόμα και όταν είναι παντρεμένοι και είναι όλα τέλεια στο γάμο τους. Είναι στη φύση και στο σχεδιασμό τους και είναι απολύτως κατανοητό. Εφόσον λοιπόν δεχτούμε αυτή την μεγάλη αλήθεια, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για μία ακόμα: Για το τι πραγματικά σκέφτονται οι άντρες όταν κάνουν την παραπάνω πράξη. Εδώ σου έχω μερικές σκέψεις.

Celebrities

Να ξεκαθαρίσω κάτι: Το πορνό είναι εκτός συναγωνισμού γιατί αφενός οι άντρες δεν το σκέφτονται-το βλέπουν-και αφετέρου είναι αδιαμφισβήτητα στην πρώτη θέση όταν έρχεται η ώρα της αυτοικανοποίησης. Όταν όμως η σκέψη μπει μπροστά, η celebrity, και ιδίως η διεθνής, έχει το πάνω χέρι. Γυναίκες που βλέπει, τις θαυμάζει, τις ποθεί αλλά φυσικά δε θα έχει ποτέ του. Να μία τέλεια εικόνα για να κάνεις τη δουλειά σου. Προφανώς και κορίτσια όπως η Scarlett Johansson έρχονται ψηλά στις προτιμήσεις. Λογικό!

Εντελώς άγνωστες

Είδε μία γυναίκα στο δρόμο και του άρεσε; Ακόμα κι αν δεν της έχει πει γεια, ακόμα κι αν δεν έχει ιδέα από πού κρατάει η σκούφια της, εκείνος θα τη φαντασιωθεί αργότερα στο σπίτι. Οι άντρες έχουν αυτή την ικανότητα. Μπορεί να ξεχάσουν ονόματα, γενέθλια και επετείους, αλλά πρόσωπα-ειδικά ωραίων γυναικών-ποτέ!

Φίλες και συναδέλφους

Λυπάμαι αλλά αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις. Σε περίπτωση που ο καλός σου έχει φίλες, ή εργάζεται σε περιβάλλον με γυναίκες, το μυαλουδάκι του ένα-δύο παιχνιδάκια θα τα παίξει. Εντελώς αθώα θέλω να σου πω. Σε περίπτωση βέβαια που το αγόρι είναι single τότε να ξέρεις ότι οι σκέψεις αυτές δε θα είναι και τόσο αθώες.

Πρώην

Σίγουρα η πρώην παίζει δυνατά γιατί σίγουρα έχει πολλές αναμνήσεις και εμπειρίες από αυτή. Το συγκεκριμένο ισχύει μόνο σε περίπτωση που είναι single. Διότι αν είναι σε σχέση και σκέφτεται την πρώην, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Τις… συντρόφους τους

Ε ναι πια! Προφανώς και αν έχει σχέση σκέφτεται το κορίτσι του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε σκέφτεται και καμία άλλη γυναίκα. Παρόλα αυτά, επειδή το σεξ με την κοπέλα του το έχει πρόσφατο, του είναι και κομματάκι πιο εύκολο να το φέρει στο μυαλό. Το συγκεκριμένο είναι και πολύ καλό για τη σχέση, btw!


Πηγή