Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Aρνείται να σου κάνει στοματικό; 5 τρόποι για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση

Η αλήθεια είναι ότι το στοματικό σεξ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής σεξουαλικής πράξης, μιας και όσο να πεις είναι αυτό το κάτι παραπάνω που προσδίδει τσαχπινιά και μπρίο! Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά χρόνια ερευνών και φυσικά μαρτυρίες απλών και καθημερινών ανθρώπων. Υπάρχει όμως ένα σκοτεινό σημείο, που έχει να κάνει με την άρνηση του παρτενέρ σου να σου κάνει, την ίδια στιγμή που εκείνος έχει απολαύσει τις… περιποιήσεις σου. Ε όχι, αυτό δεν μπορείς να το δεχτείς-γιατί είμαι σίγουρη ότι η κατάσταση αυτή δε σου αρέσει-και ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Εδώ λοιπόν σου έχω 5 απλούς τρόπους για να αντιμετωπίσεις την… ολιγορία αυτή.

Μη βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα

Μην εκνευριστείς, μην τον κράξεις και μην τον κοιτάξεις με μισό μάτι. Η ψυχραιμία είναι το Α και το Ω στην περίπτωση αυτή, οπότε καλά θα κάνεις να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Σε περίπτωση που είναι οι πρώτες φορές που κάνετε σεξ νομίζω δικαιολογείται. Κάνε υπομονή και βλέπεις. Αν ο καιρός περνάει και παρόλα αυτά δεν υπάρχει αλλαγή, τότε ναι, θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλία.

Ζήτα αυτό που θέλεις

Ενήλικες είμαστε και καλό θα ήταν να είμαστε ειλικρινείς και ευθείς. Υπάρχουν γυναίκες, που το στοματικό-και εννοώ αυτό που κάνουν σε εκείνες-δεν το απολαμβάνουν και πολύ. Μην αντιδράς γιατί ισχύει. Οπότε, πώς στο καλό να ξέρει ο χριστιανός ότι εσένα σου αρέσει και το ζητάς; Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να του το πεις; Δε νομίζω.

Ρώτα γιατί

Πώς κάνουν τα παιδάκια; Γίνε παιδάκι και ρώτα γιατί. Ποιος είναι τελοσπάντων ο λόγος για τον οποίο δε σου το κάνει; Και αν η απάντησή του σε πείσει, τότε να το δεχτείς. Αν και νομίζω δεν υπάρχει επίσημη και αποδεκτή απάντηση γι’ αυτό.

Σεβάσου το γεγονός ότι ίσως να μη νιώθει έτοιμος

Εντάξει δεν του ζήτησες και να σε παντρευτεί-όχι ότι θα τον χάλαγε κιόλας-αλλά η απόφαση να σου κάνει στοματικό θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο μεγάλη. Παρόλα αυτά, επειδή είσαι και κορίτσι με κατανόηση καλό θα ήταν να του δώσεις χρόνο. Όχι όμως και πολύ, γιατί στο τέλος θα επαναπαυτεί.

Μη σταματάς να… συζητάς περί στοματικού

Πλύση εγκεφάλου το λένε αλλιώς. Εντάξει αστειεύομαι προφανώς. Ωστόσο δεν είναι κακό να μιλάς ανοιχτά γι’ αυτό για να του γίνεται όσο το δυνατόν πιο οικείο. Και πού θα πάει; Θα το πάρει απόφαση κάποια στιγμή.


Πηγή