Τρίτη , 4 Οκτώβριος 2022
Αφιέρωμα στο doggy style

Αφιέρωμα στο doggy style

Σε αυτό το αρθρο θα μιλήσουμε για το doggy style, τη στάση στα τέσσερα η οποία είναι συνήθως κάπως πιο ζωώδης και άγρια και δεν αρέσει σε όλες. Αν όμως μπορούσε να γίνει και κάπως πιο τρυφερή; Πώς θα σου φαινόταν αυτό; Και όμως υπάρχουν 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να τα καταφέρεις.

 

1. Αγκαλιαστείτε.Το doggy style μπορεί να γίνει με το σώμα του να αγκαλιάζει το δικό σου. Έτσι θα αισθάνεσαι πιο κοντά του ενώ θα είναι πιο εύκολο για εκείνον να σε φιλάει ή να σου ψιθυρίζει στο αυτί.2. Ζήτησέ του να ξεκινήσει πιο αργά.

Η στάση στα τέσσερα του δίνει τον απόλυτο έλεγχο και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ενθουσιαστεί και να αρχίσει να μπαινοβγαίνει μέσα σου γρήγορα και με δύναμη. Αν του ζητήσεις να το κάνει πιο αργά και πιο απαλά στην αρχή, τότε πιθανότατα θα χτιστεί η επιθυμία σου για περισσότερο πάθος και ένταση στη συνέχεια.3. Μην του μιλήσεις βρώμικα.

Αν μιλήσεις πιο γλυκά, τρυφερά και αγαπησιάρικα το doggy style μπορεί να γίνει εξίσου γλυκό και τρυφερό. Αν σου βγαίνει, ρε παιδί μου.4. Γύρισε και κοίταξέ τον.

Ένα μεγάλο πρόβλημα με τη στάση στα τέσσερα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου οπτική επαφή με το σύντροφό σου, πράγμα που μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι αποκομμένη από εκείνον. Μπορείς όμως να κάνεις έναν κόπο να γυρίσεις να τον κοιτάξεις. Θα σας φέρει και πιο κοντά ενώ είναι και κάπως σέξι σαν κίνηση.5. Δεν χρειάζεται να τελειώσει το σεξ στο doggy style.

Μπορείτε να κάνετε τη στάση στα τέσσερα, να την απολαύσετε και όταν έρθει η ώρα για την κορύφωση να του ζητήσεις να αλλάξετε σε κάτι που σε κάνει να τον αισθάνεσαι πιο κοντά σου, όπως η ιεραποστολική στάση ή εκείνη στην οποία εσύ από πάνω.

Πηγή: cosmopolitan