Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Αυτές είναι οι μόνες συμβουλές που χρειάζεσαι πριν το πρώτο ραντεβού

Αυτές είναι οι μόνες συμβουλές που χρειάζεσαι πριν το πρώτο ραντεβού

Οι εποχές έχουν αλλάξει πολύ. Πλέον μπορείς να γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου, την ώρα που φοράς τρύπια πιτζάμα, έχεις μαλλιά πιασμένα σε κότσο, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και νιώθεις ότι δείχνεις χειρότερα από ποτέ. Να ‘ναι καλά το Ίντερνετ! Όμως όπου κι αν τον γνώρισες, κάποια στιγμή θα συναντηθείτε. Και σε αυτό η τεχνολογία δεν έχει τρόπο να σε βοηθήσει. Το άγχος πριν από το πρώτο ραντεβού είναι μία από τις πιο κλασσικές αξίες των σχέσεων, ορίστε ένας οδηγός για το τι είναι καλό να κάνεις και τι όχι στο πρώτο ραντεβού, που πιστεύουμε ότι θα σε βοηθήσει.

1. Μην παραγγείλεις σαλάτα, φάε αυτό που σου αρέσει. Αυτός/αυτή που είπε ότι όταν τρώμε οι άντρες ξενερώνουν, πρέπει να είχε μεγάλα θέματα. Αν παρ’ ολ’ αυτά έχεις άγχος μην λερωθείς, προτίμησε φαγητό που τρώγεται σε μπουκιές όπως ένα φιλέτο ή π.χ. πένες αντί για σπαγγέτι.

2. Μην συγκρατείς το γέλιο σου και τον αυθορμητισμό σου. Το να γελάει μια γυναίκα με την καρδιά της είναι το πιο σέξι πράγμα στον κόσμο. Το δεύτερο, είναι να λέει αυτό που σκέφτεται.

3. Δεν χρειάζεται να πάθεις χαμαιλεοντισμό και να λες «κι εμένα» σε ό, τι του αρέσει για να τον κερδίσεις. Μείνε πιστή στην προσωπικότητά σου και μην ξεκινάς μια νέα σχέση με ψέματα. Αλλιώς, μπορεί να καταλήξεις να βλέπεις μεταμεσονύχτιους αγώνες σνούκερ για τα επόμενα χρόνια, καλύπτοντας ένα ψέμα του πρώτου ραντεβού.

4. Μην του μιλήσεις για άλλους άντρες. Ούτε διάσημους. Ούτε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, επειδή παίζει μπάλα. Έχουν και οι άντρες θέμα με την αυτοπεποίθησή τους στο πρώτο ραντεβού.

5. Εκτός αν κάνατε ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ και βρεθήκατε ερωτευμένοι στο πρώτο μισάωρο, έχε στο νου σου ότι ο άντρας που επιδιώκει το σεξ από το πρώτο ραντεβού μπορεί να μην έχει βγει μαζί σου για τους ίδιους λόγους που έχεις βγει εσύ μαζί του. Αν έχεις δώσει εσύ πράσινο φως και έχεις κάνει την πρώτη κίνηση, πάμε πάσο.

6. Μείνε στα βασικά για να γνωριστείτε, δεν χρειάζεται να ανοίξεις δύσκολες συζητήσεις. Το γιατί χώρισε με την προηγούμενη σχέση του ή το πώς βίωσες εσύ έναν χωρισμό/ έναν θάνατο / μια απόλυση, μπορούν να περιμένουν για λίγο καιρό. Κράτα το κλίμα ανάλαφρο.

7. Αν σου ακυρώσει το πρώτο ραντεβού πάνω από μία φορά και αναγκάζεσαι να περιμένεις πότε θα μπορέσει, είναι κακό σημάδι. Μην ξεχνάς ποτέ ότι οι άνθρωποι βρίσκουν πάντα χρόνο όταν κάτι τους ενδιαφέρει πολύ, ειδικά στην αρχή των σχέσεων.

Πάνω από όλα, να είσαι ο εαυτός σου και όχι αυτή που φαντάζεσαι ότι θα ήθελε να είσαι (βλέπε 3) και αν αυτό εξελιχθεί σε μια όμορφη σχέση, θα είναι γιατί αυτό που είσαι του άρεσε. Καλή τύχη!

 

Πηγή: queen.gr