Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Είναι πιθανό για τους άνδρες να προβλέψουν αν η γυναίκα που φλερτάρουν είναι καλή στο κρεβάτι; Αν και ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι βέβαιος πριν το πραγματικό test drive, υπάρχουν σημάδια που μπορεί να προδώσουν ότι απέναντί σου βρίσκεται μια πρωταθλήτρια του σεξ.

  • Τρώει με όρεξη. Παρακολούθησε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται όταν τρώει. Δείχνει να το ευχαριστιέται πραγματικά ή το κάνει μηχανικά και νωθρά; Σου μοιάζει αισθησιακή κατά τη διάρκεια του γεύματος; Φαίνεται να υπάρχει σύνδεση μεταξύ του τρόπου συμπεριφοράς στο τραπέζι και αυτής στο κρεβάτι. Οι γυναίκες για παράδειγμα που τρώνε αργά προτιμούν συνήθως το αργό σεξ και είναι περισσότερο… βραδυφλεγείς στο κρεβάτι.
  • Είναι λάτρης του παγωτού. Μερικοί επιστήμονες υποστηρίζουν πως μπορεί κανείς να βρει την ιδανική ερωμένη μελετώντας και συγκρίνοντας τα γούστα στις γεύσεις παγωτού. Όσοι για παράδειγμα προτιμούν τις γεύσεις του καφέ στο παγωτό φέρονται να είναι σαγηνευτικοί και με κλίση στις πολλές ερωτοτροπίες και ταιριάζουν με αυτούς που απολαμβάνουν γεύσεις φράουλας. Τα κορίτσια που προτιμούν τη βανίλια είναι συναισθηματικά εκφραστικά και τους αρέσει να δείχνουν δημόσια την τρυφερότητά τους.
  • Μιλάει όπως εσύ. Φαίνεται πως είναι πιθανότερο να ταιριάζεις στο κρεβάτι με κάποια γυναίκα με την οποία έχεις ανάλογη λεκτική συμπεριφορά και αντίστοιχο ρυθμό στην ομιλία. Επιπρόσθετα και η γλώσσα του σώματος παίζει το ρόλο της αφού μια νευρική και έντονη ιδιοσυγκρασία, δύσκολα θα ταιριάξει στο κρεβάτι με μια ήρεμη και υποτονική.
  • Φιλάει καλά. Ο τρόπος με τον οποίο φιλούν οι γυναίκες αποκαλύπτει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται στο κρεβάτι. Το φιλί είναι για πολλούς μία μικρογραφία του σεξ, ένα sneak preview για το τί θα ακολουθήσει. Δεν έχει σχέση ασφαλώς μόνο με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τα χείλη και τη γλώσσα τους αλλά ολόκληρο το σώμα τους. Οι γυναίκες που ενεργοποιούν όλο το κορμί τους όταν φιλούν είναι πολύ πιθανό να είναι πολύ θερμές στο κρεβάτι.

 

 

 

Πηγή: sexipedia.gr