Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Άντρας και σεξ: Τα στοιχεία που αγνοείς (και δεν θα έπρεπε)

Άντρας και σεξ: Τα στοιχεία που αγνοείς (και δεν θα έπρεπε)

Σήμερα σε επιμορφώνουμε!

 

Μπορεί να νομίζεις πως έχεις όλες τις σωστές τεχνικές στο κρεβάτι για να ενθουσιάζεις  την παρτενέρ σου ΚΑΘΕ φορά, αλλά μερικά στοιχεία για τη λίμπιντό σου, που δε γνωρίζεις, είναι καλό να τα ξέρεις. Γιατί και στο σεξ χρειάζεται λίγη θεωρία.

Αυτές είναι οι  6 πληροφορίες που αποκαλύπτουν πολλά  για το σώμα σου.

Ένα αντρικό μόριο σε στύση έχει κατά μέσο όρο μήκος 14 εκατοστά

Σύμφωνα με νέα έρευνα του Journal of Sexual Medicine που έγινε σε 1.661 άντρες το μικρότερο αντρικό μόριο που καταγράφηκε ήταν 4 εκατοστά ενώ το μεγαλύτερο είχε μήκος 26 εκατοστά.

Ο στοματικός έρωτας σε κάνει μεγαλύτερο… πολύ μεγαλύτερο

Στην ίδια έρευνα οι άντρες που απολάμβαναν συχνά στοματικό έρωτα θεωρούσαν πως είχαν καλύτερη στύση (μεγαλύτερο μήκος) από εκείνους που ικανοποιούνταν μόνοι τους.

Έχεις και εσύ σημείο G!

Αυτή την πληροφορία δεν την περίμενες! Οι ειδικοί θεωρούν πως η περιοχή κοντά στον προστάτη σου είναι το αντρικό G – spot γιατί μπορεί να σε διεγείρει σε χρόνο μηδέν. Αν η παρτενέρ σου σε αγγίξει εκεί θα έχεις ακόμα πιο έντονο οργασμό. Γιατί το αποφεύγεις;

Υπάρχουν συγκεκριμένες στάσεις που απολαμβάνεις περισσότερο

Όπως υπάρχουν στάσεις που βοηθάνε τον γυναικείο οργασμό έτσι υπάρχουν και στάσεις που κάνουν τον δικό σου οργασμό ακόμα πιο έντονο ή που τον κάνουν να έρχεται πιο γρήγορα και ξαφνικά. Ναι, το doggystyle παραμένει στην κορυφή!

Ο αντρικός οργασμός έχει διάρκεια 6 δευτερολέπτων

Αντιθέτως ο γυναίκειος διαρκεί 23 δευτερόλεπτά! Αν ήταν διαγωνισμός ξέρουμε ποιος θα κέρδιζε!

Ο αντρικός εγκέφαλος διεγείρεται περισσότερο από τον γυναικείο όταν βλέπει πορνό ταινίες

Εντάξει, αυτό δεν είναι και τεράστια έκπληξη. Έτσι εξηγείται επιστημονικά γιατί οι άντρες λατρεύετε την οπτική διέγερση περισσότερο από εμάς.

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr