Παρασκευή , 9 Ιούνιος 2023
Άντρας με κοιλίτσα; Τέλεια!

Άντρας με κοιλίτσα; Τέλεια!

Η φίλη μου λέει: άντρας με κοιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα. Επίσης μια άλλη φίλη μου λέει: χοντρούλη μου εσύ είσαι το μανούλι μου όπου πριν λίγη ώρα έμαθα ότι τελικά είναι τραγούδι και ναι, το έλεγαν τα Κακά Κορίτσια. Οι απολαβές του να βγαίνεις με έναν άντρα με κοιλίτσα είναι πάρα πολλές. Το ραντεβού με τέτοια παιδιά δε σημαίνει ότι μια γυναίκα έχει φετίχ με τέτοιους άντρες απλώς ότι η συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί να εκτιμήσει τη συμπαγή κατασκευή του. Έτσι σου λέμε τους λόγους που θα τον λατρέψεις.

1. Πόσο άνετα μπορείς να χωθείς στην αγκαλιά του. Σκέψου πόσο ωραίο είναι να μπορείς να τον πάρεις αγκαλίτσα σαν αρκουδάκι και να δείτε μαζί τηλεόραση ή ταινία. Δεν θα σου πει ποτέ ότι πιάστηκε γιατί κάθεσαι πάνω στο μαξιλαράκι σου.

2. Η θερμότητα του σώματος. Τα αγόρια με κοιλίτσα είναι κυριολεκτικά καυτά. Αυτό είναι τέλειο για τον χειμώνα, αλλά το καλοκαίρι; Το καλοκαίρι λοιπόν μπορείς να απολαύσεις τη δροσιά του ΑC ενώ σκεπάζεσαι με σεντονάκι.

3. Πόσο πολύ μπορείς να τον τσιμπήσεις. Ποιος χρειάζεται έναν άνθρωπο με κοιλιακούς σανίδα όταν μπορεί να έχει έναν άνθρωπο που μπορεί να τον τσιμπάει όλη την ώρα ακόμα και στα οπίσθια;

4. Μερικές φορές δεν έχει εμπιστοσύνη στο σώμα του…. Έχει αυτογνωσία κυρίως για το ότι κρίνεται με σύμφωνα με την εμφάνιση του όμως δεν έχει αυτοπεποίθηση; Δείξε του ότι σου αρέσει πολύ και θα πάρει τα πάνω του.

5. …Όμως δεν έχει ρεαλιστικές προσδοκίες για το σώμα του. Και αυτό γιατί ξέρει ότι έχει χιούμορ και κάνει αυτοσαρκασμό. Όλοι νομίζουν ότι μια γυναίκα εντυπωσιάζεται από έναν αδύνατο άντρα.Οι περισσότεροι άνδρες τέτοιου τύπου δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό αρκετά γρήγορα ώστε να προχωρήσουμε παρακάτω.

6. Πόσο γλυκός είναι όταν διαμαρτύρεται για τα ρούχα. Ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να καταλάβει πως είναι να περνάς όλη τη μέρα σου στα μαγαζιά και να γυρίζεις σπίτι με άδεια χέρια.

7. Κατανοεί την ανάγκη που έχεις για τακτικά γεύματα ή σνακ. Ένας τέτοιος άντρας δεν θα περιμένει να πεινάσει για να σου προτείνει να πάτε για φαγητό. Υπάρχει πάντα κάτι που μπορείς να φας στο σπίτι του. Πολλές φορές μπορεί να έχει και τρία διαφορετικά είδη δημητριακών για το πρωινό σου.

8. Πόσο ενοχλητικό είναι που μπορούν να χάσουν βάρος τόσο εύκολα; 

 

 

 

 

 

Πηγή: agapimono.gr