Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Άντρες vΆντρες vs Γυναικών Δείτε πόσο χρόνο της ζωής μας περνάμε κάνοντας σεξ!s Γυναικών: Δείτε πόσο χρόνο της ζωής μας περνάμε κάνοντας σεξ! Πηγή: http://www.onmed.gr/sexoualikothta/item/315437-antres-vs-gynaikon-deite-poso-xrono-tis-zois-mas-pername-kanontas-seks#ixzz3OXYgaA4z

Άντρες vs Γυναικών: Δείτε πόσο χρόνο της ζωής μας περνάμε κάνοντας σεξ!

Έχουμε ακούσει για στατιστικά στοιχεία που μας αποκαλύπτουν πόσο χρόνο της ζωής μας περνάμε μέσα στο αυτοκίνητο, στο ασανσέρ, στο μπάνιο, ακόμα και μπροστά στον καθρέφτη. Τώρα, ήρθε η ώρα να μάθουμε πόσο χρόνο περνάμε κάνοντας σεξ.

Και το αποτέλεσμα δεν θα το πιστεύετε!

Βρετανοί ερευνητές εξέτασαν 1.800 ανθρώπους σχετικά με τη συχνότητα των σεξουαλικών τους επαφών, την ηλικία που ξεκίνησαν να είναι σεξουαλικά ενεργοί κ.α.

Διαπίστωσαν ότι κατά μέσο όρο οι άντρες ξοδεύουν 53 ημέρες και 8 λεπτά της ώρας από την ζωή τους κάνοντας σεξ, ενώ οι γυναίκες περνούν 47 μέρες και 36 λεπτά της ώρας.

Η μέση χρονική διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής είναι 19,5 λεπτά. Το 10% το ερωτηθέντων απάντησε ότι “κρατάει αναμμένες τις μηχανές” για 30 λεπτά και άλλο ένα 10% ότι η ερωτική συνεύρεση διαρκεί μόλις 5 λεπτά.

Σχεδόν απίστευτο μοιάζει το ότι υπήρξε άνθρωπος που είπε ότι σε όλη του τη ζωή δεν έχει κάνει σεξ συνολικά πάνω από 30 ώρες, ενώ ένας άλλος υπολόγισε την δική του δραστηριότητα στις 170 μέρες συνολικά!

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης τα στοιχεία της συχνότητας με την οποία οι άνθρωποι κάνουν σεξ. Το 12% των ερωτηθέντων είπε ότι είναι μόλις 1 φορά τον μήνα και το 16% ότι κάνουν σεξ 10 φορές τον μήνα.

Την έρευνα διεξήγαγε η υπηρεσία υγείας της τράπεζας Lloyds, “Lloyds Pharmacy”.

Πηγή: onmed.gr