Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η απόλυτη ανατροπή: 5 απροσδόκητα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι σε μία γυναίκα

Η απόλυτη ανατροπή: 5 απροσδόκητα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι σε μία γυναίκα

Ναι όντως εμείς οι γυναίκες έχουμε τα σκήπτρα της παραξενιάς και της υπεραναλυτικότητας. Και αυτό μαλλον είναι προς τιμήν μας, γιατί γινόμαστε αυτομάτως πιο αυστηρές στις επιλογές μας και φυσικά αποφεύγουμε τις εκπτώσεις. Παρόλα αυτά, και όση τρέλα κι αν κουβαλάμε-είναι μέρος της γοητείας μας άλλωστε-είναι και κάποιες φορές που οι αγαπητοί μας άντρες όντως μας αιφνιδιάζουν. Για παράδειγμα, ενώ είναι κοινώς αποδεκτό ότι υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία βρίσκουν σέξι σε μία γυναίκα, εμείς ερχόμαστε να το ανατρέψουμε αυτό, και να σου αποδείξουμε, ότι μερικές φορές οι άντρες, είναι ικανοί να μας αιφνιδιάσουν και μάλιστα πολύ. Εδώ λοιπόν, σου έχουμε 5 πράγματα τα οποία θεωρούν σέξι πάνω μας, και ούτε που φανταζόσουν.

1. Την απουσία make-up: Αν όντως βαφόμασταν αποκλειστικά και μόνο για τους άντρες, τώρα θα ήμασταν πλούσιες, ή αν μη τι άλλο, θα είχαμε επενδύσει όλα αυτά τα χρήματα που χαλάμε σε προιόντα μακιγιάζ, σε κάτι άλλο. Ναι λοιπόν, τα αγόρια δεν ενθουσιάζονται και ιδιαίτερα με το μακιγιάζ, σε αντίθεση φυσικά με εμάς, που όσο να πεις, μία βάση έστω τη θέλουμε για να βγούμε βόλτα. ‘Ελα όμως που εμείς βαφόμαστε για τον εαυτό μας, και τις άλλες γυναίκες-μεταξύ μας αυτό-και όχι τόσο για τους άντρες. Μήπως να το ξανασκεφτούμε;

2. Τις κοιλίτσες: Μπορεί εσύ να χαζεύεις τους κοιλιακούς της Gigi Hadid και της Irina Shayk στις φωτογραφίες, αλλά έχουμε να σου πούμε, όσι ότι στα αγόρια δεν αρέσουν τα μοντέλα-αλλά ότι δε θα πεθάνουν κιόλας αν δεν έχεις six pack. Και εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Το να γυμνάζεσαι και να φροντίζεις τον εαυτό σου είναι εντελώς διαφορετικό από το να γίνεσαι υστερική και να προσπαθείς να εξαφανίσεις κάθε ίχνος λίπους από πάνω σου. Υπέροχο είναι και το κορμί μιας αθλήτριας, υπέροχο είναι και το δικό σου, που δεν είναι γεμάτο μύες. Οπότε χαλάρωσε.

3. Σημάδια: Εκείνο το σημάδι που έχεις στον ώμο ή στο γόνατο από τότε που είχες πέσει όταν έπαιζες κυνηγητό με τον αδερφό σου, δεν υπάρχει λόγος να το κρύβεις ούτε φυσικά και να αισθάνεσαι άσχημα γι’ αυτό. Του αρέσει και το βρίσκει σέξι γιατί πολύ απλά αποδεικνύεις ότι δεν είσαι αποστειρωμένη και έχεις υπάρξει ένα φυσιολογικό παιδί που απλά… έπαιζε.

4. Το μικρό στήθος: ΤΑΤΑ!!! Ναι φίλη μου, σε περίπτωση που νιώθεις άσχημα για το μικρό σου στήθος, ήρθε η ώρα να σταματήσεις! Προφανώς και δεν εννοούμε ότι ένας άντρας δε θα χαζέψει ένα πλούσιο και εντυπωσιακό ντεκολτέ, αλλά θα εκτιμήσει εξίσου το δικό σου το μικροσκοπικό, γιατί θα του βγάζει νεανικότητα και υγεία! Ας πιούμε σε αυτό λοιπόν!

5. Μη σεταρισμένα εσώρουχα: Άσε πίσω σου την μανία με το σετάρισμα των εσωρούχων και νιώσε πιο ελεύθερη και κυρίως χύμα. Τα αγόρια λατρεύουν την ποικιλία στα εσώρουχα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδυάσεις ό, τι πιο άσχετο βρεις μπροστά σου. Σε περίπτωση που είσαι δύσπιστη, σκέψου απλά ότι κάποια στιγμή τα σετάκια θα τελειώσουν. Και τι κάνουμε τότε;

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr