Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Αυνανισμός 4 τρόποι που η γυναίκα ερεθίζει το αιδοίο της

Αυνανισμός: 4 τρόποι που η γυναίκα ερεθίζει το αιδοίο της

Στο εξωτερικό ο Μάιος θεωρείται ως ο μήνας του αυνανισμού και πολλά σεξουαλικά αφιερώματα εστιάζουν στους καλύτερους τρόπους αυτοικανοποίησης.

Ρίξαμε μια ματιά στα σχετικά δημοσιεύματα και σας παρουσιάζουμε μερικά tips πρόσθετη ικανοποίηση στη γυναίκα.

Είναι πρωτότυπος, αισθησιακός και άκρως χαλαρωτικός τρόπος αυνανισμού. Πολλές γυναίκες την ώρα που απολαμβάνουν ένα ζεστό μπάνιο δοκιμάζουν να εκτονώσουν και τις ερωτικές ορμές τους. Αφήνουν το νερό να εκτοξευθεί στα γεννητικά τους όργανα και να τις ερεθίσουν σαν να επρόκειτο για τα χάδια και τα φιλιά ενός αρσενικό. Αν η γυναίκα εφαρμόσει αυτό το ερωτικό κόλπο σε έν ατζακούζι ακόμα καλύτερα!

Η διπλή ικανοποίηση. Η γυναίκα ανοίγει τα πόδια της, χαλαρώνει στο κρεβάτι και με το ένα χέρι χαιδεύει κυκλικά την κλειτορίδα της. Έπειτα περνά το άλλο χέρι κάτω από τον πρωκτό της και το φέρνει σε επαφή με τον κόλπο. Με τη διείσδυση των δακτύλων προσπαθεί να αγγίζει το σημείο G. Η διέγερση είναι απίστευτη σύμφωνα με τις γυναίκες που δοκίμασαν αυτό το κόλπο.

Ο αόρατος εραστής. Η επιθυμία για τον σύντροφό της είναι μεγάλη αλλά εκείνος λείπει. Κλείνει τα μάτια και αφήνει το κορμί της να διεγερθεί πάνω στον δονητή….

Το κόλπο με τον καθρέφτη. Απαιτεί τη συμμετοχή ολόκληρου του σώματος και την εξοικείωση με αυτό… Πολλές γυναίκες παραμελούν τον εαυτό τους. Ο αυνανισμός είναι μια ευκαιρία να ξανασυστηθείτε, να νιώσετε ερωτικές και πάλι. Η γυναίκα στέκεται μπροστά σε ένα καθρέφτη ανοίγοντας τα πόδια της και αντικρύζοντας τα γεννητικά της όργανα. Ξεκινά να ερεθίζει όλο το κορμί της βάζοντας λιπαντικό πρώτα στο στήθος της. Προσοχή να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά! Η παρατήρηση εδώ είναι το άλφα και το ωμέγα. Δείτε πώς διεγείρονται οι ρώγες σας με το άγγιγμα. Χαιδέψτε την κοιλιά σας απλώνοντας παράλληλα αρκετό λιπαντικό. Έπειτα χαιδέψτε με τα λαδωμένα χέρια τα γεννητικά σας όργανα. Παρατηρήστε τις αλλαγές στα χείλη του αιδοίου και σταδιακά το πώς υγραίννται. Αφεθείτε σε μια φαντασίωση και ξεκινήστε το υπέροχο ταξίδι της οργασμικής έκρηξης.

Πηγή: boro