Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μπες στον ρόλο! 7 γυναίκες αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους ερωτικές φαντασιώσεις

Μπες στον ρόλο! 7 γυναίκες αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους ερωτικές φαντασιώσεις

Διαβάστε, ταυτιστείτε, συζητήστε το με τις φίλες σας ή με τον καλό σας και βάλτε στην ερωτική σας ρουτίνα, ποικιλία υποδυόμενη ρόλους! Επτά γυναίκες μας αποκάλυψαν τις δικές τους φαντασιώσεις που πραγματοποιούν με τους συντρόφους τους.

1. “Όταν μου δίνει οδηγίες για το πώς να σταθώ μπροστά από τον φακό και ακούω τον ήχο της φωτογραφικής μηχανής, νιώθω η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου. Μπορεί να μην ανήκω στη showbiz, αλλά φέρνω αρκετά συχνά τη showbiz στο σπίτι μου. Εγώ είμαι top model κι αυτός ένας από τους διασημότερους φωτογράφους“.
Γεωργία, Πολιτικός μηχανικός, 40 χρονών .

2. “Είμαι δασκάλα στο επάγγελμα και δασκάλα και στο κρεβάτι! Αν και αρχικά δε μπορούσα να καταλάβω την εμμονή του αγαπημένου μου, όταν τελικά υπέκυψα μου λύθηκαν όλες οι απορίες. Ο τρόπος που του επιβάλλομαι και του παραδίδω ερωτικά μαθήματα, τον κάνουν πιο θερμό εραστή από ότι συνήθως”.
Άρτεμις, δασκάλα, 28 χρονών.

3. “Ντυμένη Μέριλιν Μονρόε, με ξανθιά περούκα, μαύρη καπαρτίνα και από μέσα γυμνή, οδηγώ μέχρι το σπίτι του Κένεντι. Ο πρόεδρος ανοίγει την πόρτα και του τραγουδάω prive το Happy birthday. Από τότε έχει γενέθλια αρκετά συχνά “.
Μαρία, τραγουδίστρια, 29 χρονών.

4. “Είμαι στο ασανσέρ πολυκαταστήματος με έναν άγνωστο, όταν ξαφνικά κόβεται το ρεύμα. Για να σκοτώσουμε την ώρα μας μέχρι να μας βγάλει η πυροσβεστική, δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε παρά μόνο σεξ. Ο σύντροφός μου τρελαίνεται”.
Νίκη, μπαργούμαν, 24 χρονών.

5. “Το αγόρι μου είναι μουσικός και μου αρέσει να υποδύομαι ότι πάω στα παρασκήνια μετά από συναυλία και σαν ορκισμένη groupie του ζητάω να υπογράψει στο σουτιέν μου. Φυσικά καταλήγουμε να κάνουμε σεξ λίγο πριν βγει ξανά στη σκηνή“. Αφροδίτη, κομμώτρια, 29 χρονών.

6. “Η δουλειά μου είναι dj και αρκετά συχνά παίζω αυτό το ρόλο και στο σπίτι. Βάζω δυνατά μουσική να παίζει και το αγόρι μου υποδύεται τον θαμώνα του κλαμπ που έρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ζητήσει τραγούδια“.
Κατερίνα, dj, 27 χρονών.

7. “Είμαι με το αγόρι μου 5 χρόνια. Αστυνομικός στο επάγγελμα και αρκετά συχνά τον αναγκάζω να φορέσει τη στολή του… Υποδυόμαστε ότι έχω μπει σπίτι του για να τον κλέψω και με συλλαμβάνει επ’ αυτοφώρω. Είμαι ντυμένη σαν catwoman, μαύρο δερμάτινο κολάν και κολλητή μπλούζα και αυτός φορά κανονικά τη στολή του. Κάποιες φορές που αντιστέκομαι μου περνά κανονικά τις χειροπέδες“.
Λίνα, ιδιωτική υπάλληλος, 30 χρονών.

Πηγή: queen.gr