Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Cheater alert: 5 σημάδια ότι είναι άπιστος

Η απιστία καλό είναι να μη σε βρει.Ή αν σε βρει, καλό είναι να μην το μάθεις. Υπάρχουν βέβαια κάποιες περιπτώσεις αντρών, οι οποίοι δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς το φλερτ, ακόμα κι αν είναι σε σχέση. Και άντε τα πράγματα να μείνουν στο φλερτ. Τι γίνεται όμως όταν έχεις να κάνεις με έναν… κατά συρροή Δον Ζουάν; Πριν πεις ότι αυτό δε θα συμβεί ποτέ σε σένα, δες παρακάτω τα σημάδια του άντρα αυτού, και σου εύχομαι να μη σου θυμίζουν κάτι!

1. Έχει μία φίλη με την οποία στέλνει μονίμως μηνύματα: Hellooooo… Τι άλλο περιμένεις δηλαδή για να πειστείς; Και προσοχή, στέλνει μηνύματα και δεν την παίρνει τηλέφωνο, κάτι που σημαίνει ότι ό, τι πει θα το πει μπροστά σου. Άσε που το sms είναι πιο παιχνιδιάρικο και ερωτικό, γιατί τσουπ θα μπει και η φατσούλα με τη γλωσσίτσα έξω, ξεκάθαρο σημάδι φλερτ να ξέρεις. Το ακόμα χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Να μην την έχεις γνωρίσει τη λεγάμενη. Σκοτοδίνη μας ήρθε Παναγία μου.

2. Σου το είπαν και οι φίλες σου: Όχι βρε παιδί μου ότι είναι σοφές, άλλωστε οι μεγαλύτερες κοτσάνες ακούγονται από τις φίλες: «Σε γράφει γιατί φοβάται τα έντονα συναισθήματα που νιώθει για σένα»! ΝΟΤ. Το θέμα στην προκειμένη είναι, ότι κάθε φορά που μιλάει στις φίλες σου, παίρνει το λάγνο βλέμμα του εραστή. Εκεί έχεις πρόβλημα να ξέρεις. Και υποθέτουμε, οι φίλες σου δεν είναι φαντασιόπληκτες. Εκτός αν έχει καμία μανία καταδίωξης από άντρες.

3. Οι φίλοι του δεν έχουν ιδέα για το ποια είσα: Βασικά και να ξέρουν, αποφεύγουν να σε φωνάξουν με το όνομά σου, γιατί την προηγούμενη μέρα συνοδευόταν από άλλη. Σε περίπτωση λοιπόν που όποτε είσαι με την παρέα του, είσαι η ψιτ, η αγάπη, ή η κούκλα, να ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

4. Κάνει μονίμως νέες… ΦΙΛΕΣ: Μα είναι δυνατόν σχεδόν καθημερινά να ακούς και ένα καινούριο γυναικείο όνομα, για το οποίο έχει μόνο τα καλύτερα να πει, και έχει ήδη προάβει να δεθεί μαζί της, ενώ την ξέρει κάποιες ώρες; ‘Η κατεβαίνει για Δήμαρχος, ή είναι ατακτούλης και δεν μπορεί να σταματήσει τα πεσίματα σε άγνωστες και ανυποψίαστες υπάρξεις.

5. Εκτός από τις φίλες σου, το λένε και τα social media: Μπαίνεις στο προφίλ του στο Facebook για το καθημερινό τσεκάρισμα-έλα παραδέξου το, το κάνεις συνέχεια-και τι να δεις η βαριόμοιρη; Παντού γυναίκες! Στα σχόλια, στα likes, ακόμα και τα mention για κουταβάκια που χάθηκαν, είναι από γυναίκες! Αρχικά δείξε ψυχραιμία γιατί θα πρέπει να καταστρώσεις τις κινήσεις σου με καθαρό μυαλό. Στη συνέχεια, κούνα το μαντήλι, γιατί πολύ ασχολήθηκες.

Διαβάστε ακόμη:

To καλοκαίρι σε βρίσκει single; 5 λόγοι που θα πρέπει να χαίρεσαι γι’ αυτό

The One! 10 σημάδια πως πρέπει να τον παντρευτείς!


Πηγή