Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Cushioning: Το νέο dating trend που εύχομαι να μην σου συμβεί

Μπορεί εντέλει να είδαμε άσπρη μέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι λίγο παχύ και αφράτο χιόνι, θα σκεπάσει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματά μας. Δεν αναφέρομαι μόνο στην πανδημία και ό, τι αυτή συνεπάγεται, αλλά και στα προσωπικά προβλήματα του καθενός, τα οποία δεν σταματούν και δεν τελειώνουν ποτέ!

Κάθε τόσο, ένα νέο trend κάνει την εμφάνισή του, και δεν αναφέρομαι σε fashion trend, αλλά σε αυτά που έχουν να κάνουν με τον έρωτα και τις σχέσεις. Διότι δεν σου έφταναν όλα τα υπόλοιπα προβλήματά σου, έχεις να αγχώνεσαι και για τη σχέση σου.

Μετά το Ghosting λοιπόν, που έχει λάβει διαστάσεις λαίλαπας, μιας και είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι εκεί έξω, που δεν έχουν πέσει θύματά του, έρχεται ένας νέος όρος, για να εξηγήσει αυτό που σκεφτόσουν εδώ και χρόνια αλλά δεν μπορούσες να εκφράσεις.

Το Cushioning λοιπόν, κάνει δυναμική είσοδο στη ζωή σου, και δυστυχώς δεν είναι για καλό! Αλλά πρώτα, ας σου εξηγήσω τι ακριβώς σημαίνει: Ο όρος αυτός προέρχεται από το cushion (μαξιλάρι) και αναφέρεται στην κατάσταση εκείνη όπου ο αγαπημένος σου χωρίς να σε χωρίζει, σιγά σιγά αποχωρεί από τη σχέση γιατί ψάχνει για κάτι άλλο. Μόνο όταν το βρει θα είναι σε θέση να φύγει, μιας και είναι ιδιαιτέρως αγχωτικό για εκείνον, να μείνει… μόνος!

Διάβασε περισσότερα στην παρακάτω gallery:


Πηγή