Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Δες τα σημάδια: Οι 7 τρόποι που λέει «σ'αγαπώ» χωρίς να το λέει!

Δες τα σημάδια: Οι 7 τρόποι που λέει «σ’αγαπώ» χωρίς να το λέει!

Δεν είναι όλοι οι άντρες εκφραστικοί και δεν τα πάνε όλοι πολύ καλά με το να δείχνουν τα συναισθήματά τους. Αυτό λογικά θα στο έχει διδάξει η ερωτική σου εμπειρία. Αν όμως δεν γνωρίζεις τους τρόπους που ένα άντρας προσπαθεί να πει “σ’αγαπώ” για αυτό είμαστε εμείς εδώ…

Ένας άντρας που είναι ερωτευμένος κάνει όλα τα παρακάτω…

Σου δίνει παθιάσμενα -μεγάλης διάρκεια- φιλιά
Όταν εκείνος παίρνει διαρκώς πρωτοβουλία για ένα καυτό και μεγάλης διάρκειας φιλί είναι ξεκάθαρο πως έχει κάτι παραπάνω από ενθουσιασμό για σένα. Το φιλί δε φανερώνει μια απλή σεξουαλική έλξη, αλλά είναι το αποτέλεσμα μιας δυνατής ερωτικής επικοινωνίας και χημείας.

Χαμογελάει αφού σε φιλάει
Σίγουρα μετά από ένα φιλί με κάποιον που σου αρέσει χαμογελάς, αλλά όταν πραγματικά θες και αγαπάς κάποιον το φιλί του σου “βάζει” στα χείλη ένα τεράστιο χαμόγελο για την υπόλοιπη μέρα. Αν τον πιάσεις με αυτό το χαμόγελο τον έχεις κερδίσει.

Οι φίλοι του σε λατρεύουν
Αν όλη η “συμμορία” του δείχνει να απολαμβάνει την παρέα σου και όταν είσαι μαζί με τους σου μιλάνε όλοι για να νιώθεις άνετα τότε ξέρουν πόσο χαρούμενο κάνεις τον φίλο τους και θέλουν να σε ευχαριστήσουν.

Βρίσκει όσα λες πολύ αστεία και χαμογελά με κάθε ευκαιρία
Όσο περίεργο και αν ακούγεται όσο πιο συχνά γελάει και όσο πιο συχνά σου λέει πόσο αστεία είσαι τόσο περισσότερο το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός του για σένα.

Σου κρατάει το χέρι
Αν υπάρχει μονάχα μια έκφραση αγάπης σε δημόσιο χώρο που οι άντρες τολμούν είναι να πιάσουν το χέρι της αγαπημένης του. Κάθε φορά που όταν περπατάτε με δική σου πρωτοβουλία κρατάει το χέρι σου και το σφίγγει είναι σαν ένας σιωπηλός τρόπος που σου λέει “σ’ αγαπώ”.

Σε παίρνει τηλέφωνο ή σου στέλνει μήνυμα χωρίς λόγο
Αυτό το σημάδι δείχνει πως νιώθει άνετα μαζί σου και κατά τις ρομαντικές σας στιγμές, αλλά και στην καθημερινότητα. Επίσης είναι η πιο σίγουρη έκφραση του “σε σκέφτεται ακόμα και όταν δεν είμαστε μαζί” και σε αναζητά όταν δεν είσαι κοντά του.

Σε κοιτάει συχνά
Όταν είστε σε ένα club με φίλους και τον πιάνεις να σε κοιτάει όπου και αν βρίσκεται σου αποκαλύπτει πως ακόμα και αν κάνετε διαφορετικά πράγματα θέλει να ξέρεις ότι έχει τα μάτια του διαρκώς πάνω σου. Και ο άντρας που θέλει να σε προστατέψει είναι ένας ερωτευμένος άντρας!

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr