Παρασκευή , 28 Φεβρουάριος 2020
Το dress code του πρώτου ραντεβού: 5 πράγματα που απαγορεύεται να φορέσετε!

Το dress code του πρώτου ραντεβού: 5 πράγματα που απαγορεύεται να φορέσετε!

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που να συμπαθεί τα πρώτα ραντεβού. Εντάξει μπορεί να υπάρχουν ελάχιστοι, αλλά πραγματικά θα θέλαμε να ξέραμε τι στο καλό τους αρέσει! Η αμηχανία; Το να μην ξέρεις τι να πεις; Το να μην ξέρεις που να πας; Τελοσπάντων το θέμα δεν είναι αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς τα πρώτα ραντεβού είναι αναγκαίο κακό. Το θέμα είναι λοιπόν κορίτσια, αν πραγματικά σας αρέσει ο τύπος με τον οποίο έχετε βγει, να φροντίσετε να είστε σωστή σε ορισμένα πράγματα ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες για ένα δεύτερο. Γιατί καλή και η γοητεία σας αλλά αν μεθύσετε και κάνετε πάνω του εμετό, πολύ δύσκολα θα δείτε τον αριθμό του να σας ξανακαλεί! Στην προκειμένη λοιπόν λέμε να εξετάσουμε το dress code του πρώτου ραντεβού και πιο συγκεκριμένα, τι δεν πρέπει να φορέσετε την μεγάλη αυτή βραδιά! Έχουμε και λέμε…

1. Αθλητικά παπούτσια: Ναι είστε κουλ και άνετη, ναι είστε το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αλλά δεν είστε σίγουρα 15! Αυτό σημαίνει, ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να εμφανιστείτε στο ραντεβού με… αθλητικά! Πρώτον δείχνετε ότι δεν σας ενδιαφέρει να τον εντυπωσιάσετε. Δεύτερον, όχι ότι δεν είστε, αλλά θα μπορούσατε να δείξετε ακόμα πιο θηλυκή, και τρίτον σκεφτείτε την ήττα του όταν εκείνος εμφανιστεί κυριλάτος και με ντύσιμο στην τρίχα! Δεν λέμε να φορέσετε 12ποντο, ούτε καν τακούνια αν δεν μπορείτε. Αλλά ένα πιο κομψό παπουτσάκι βρε κορίτσια… Τόσα υπάρχουν!

2. Πολλά αξεσουάρ: Όταν λέμε πολλά εννοούμε πολλά! Όχι ένα δαχτυλιδάκι και κάτι στο λαιμό. Εννοούμε 4 δαχτυλίδια, 5 πράγματα στο λαιμό, σκουλαρίκια τα οποία απειλούν τα αυτιά σας με… θάνατο, βραχιόλα που κάνουν και θόρυβο και φυσικά ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ για τα μαλλιά! Όλα αυτά είναι τέλεια, αν είναι απόκριες, αλλιώς κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε κακόγουστη, και όχι μόνο! Ο άντρας αγαπάει την απλότητα και τα λίγα και καλά. Εξάλλου ποτέ κανείς δεν εκτίμησε ένα τεράστιο σκουλαρίκι που του τραβάει την προσοχή από το πρόσωπό σας και του προκαλεί ζαλάδα με τα πέρα δώθε!

3. Σουτιέν σιλικόνης: Ναι θέλατε να φορέσετε εκείνο το υπέροχο εξώπλατο φόρεμα που αγοράσατε, και επειδή έχετε μεγάλο στήθος αναγκαστήκατε να καταφύγετε στη σωτήρια αυτή πατέντα! Αναφερόμαστε φυσικά στα σουτιέν τα οποία έχουν απλά 2 θήκες για το στήθος χωρίς να κουμπώνουν στο πίσω μέρος. Βολικά και πρακτικά! ΑΛΛΑ… Σε περίπτωση που το ραντεβού πάει τόσο καλά, ή τόσο χάλια σχετικά είναι αυτά, και καταλήξετε σε πιο ιδιαίτερες περιπτύξεις, είστε σίγουρες ότι θέλετε να φοράτε το συγκεκριμένο σουτιέν; Εκείνος πάντως όχι…

4. Παντελόνι βράκα: Ναι η αλήθεια είναι ότι η γυναικεία μόδα προστάζει διάφορους πειραματισμούς και ειδικά αν είσαι και fashionista, όσο να πεις ένα ψώνιο το έχεις, αλλά υπάρχουν και κάποια ρούχα, τα οποία μπορεί οι σχεδιαστές να λατρεύουν, αλλά οι άντρες σιχαίνονται! Τα παντελόνια βράκες για παράδειγμα, είναι στην κορυφή της λίστας. Πολύ φαρδιά, δεν εφαρμόζουν και δεν μπορούν να χαζέψουν τα οπίσθιά σας, είναι κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους τα απεχθάνονται! Μην τους παρεξηγείτε, δεν ξέρουν από μόδα. Και καλά θα κάνετε να την αγνοήσετε κι εσείς προσωρινά!

5. Ρούχα… εγκύου: Ναι όσο ρομαντικά κι αν είναι και όσο κι αν σας άρεσε το σχέδιο, αφού δεν είστε έγκυος γιατί πρέπει να ντύνεστε σαν να είστε; Οι άντρες, δεν μπορούν να καταλάβουν το λόγο για τον οποίο θέλουμε να φαινόμαστε χοντρές! Καμιά φορά ούτε κι εμείς τον καταλαβαίνουμε, αλλά έλα που όλα αυτά τα μπλουζάκια είναι βολικά, κυρίως για κάλυψη πρησμένης κοιλιάς! Αλλά που να καταλάβουν αυτοί; Τελοσπάντων, έστω για μία μέρα βάλτε μπλουζάκι εφαρμοστό. Τι να κάνουμε; Θα το υποστούμε κι αυτό!

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr