Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Eίσαι single; Θα παραμείνεις αν συνεχίσεις να κάνεις αυτά τα λάθη!

Λοιπόν ο κόσμος μας αποτελείται από πολλούς singles και πονεμένους ανθρώπους, και είπα μιας και πιάνω συχνά πυκνά τα ζευγάρια και κυρίως την αναβάθμιση της σεξουαλικής τους ζωής, σήμερα να διαφοροποιηθώ και να απευθυνθώ σε όλες αυτές τις μοναχικές ψυχούλες εκεί έξω. Ναι φίλη μου, είσαι σαν την καλαμιά στον κάμπο και έχεις βαρεθεί να πηγαίνεις παντού ασυνόδευτη ή να προσπαθείς να πείσεις τον αδερφό σου να σε συνοδεύει για να έχεις έστω με κάποιον να μιλάς. Έχεις επίσης βαρεθεί τις παρατηρήσεις της μανούλας για το πότε θα της φέρεις γαμπρό αλλά και το χλευασμό της παρέας όποτε έχεις νεύρα για το πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ. Όλα αυτά ήρθε ο καιρός να σταματήσουν και να λάβεις πρωτοβουλία. Ήρθε η ώρα να χτυπήσεις το χέρι σου στο τραπέζι και να βροντοφωνάξεις… αρκετά! Ναι ήρθε αυτή η ώρα και μην κάνεις την Κινέζα. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω κάποια πολύ κλασικά λάθη που κάνεις και παραμένεις μπακούρι και τα οποία αν δεν τα σταματήσεις… να ζευγαρώνεις σύντομα δεν το βλέπουμε.

1. Βγες στον έξω κόσμο: Είσαι σπιτόγατος; Συγχαρητήρια. Αυτό σημαίνει ότι δε χαλάς και πολλά χρήματα, γιατί λίγο τσιγκουνίτσα είσαι-να τα λέμε κι αυτά-. Δεν είναι ωστόσο απαραίτητο να το παίζεις και Κωσταλέξι και να μένεις μονίμως μέσα στο σπίτι. Όχι δεν το λέω για την ψυχολογία σου. Σε καμία περίπτωση. Αναφέρομαι κυρίως στο πρακτικό του θέματος. Πού θα σε δει ο άλλος γλυκιά μου για να σε ποθήσει κιόλας; Εκτός πια κι αν στοχεύεις αποκλειστικά και μόνο σε delivery boys, ή στο σέξι γείτονα. Τότε πάω πάσο.

2. Δεν ασχολείσαι με τον εαυτό σου: Έχουμε πει ότι η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο. Οk… Αλλά όταν έχεις παραιτηθεί από τα πάντα, τρως δίχως αύριο και δε φτιάχνεις λίγο και τα μαλλάκια σου, τότε όσο γλυκιά και καλό παιδί κι αν είσαι, άντρας δύσκολα θα σε πλησιάσει. Μην αντιδράς, καλώς ή κακώς η εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που προσέχεις σε έναν άνθρωπο. Επαναλαμβάνω, μην αντιδράς!

3. Είσαι πολύ επιλεκτική: Βρε αγάπη μου γλυκιά, πώς είναι δυνατόν να βρεις έστω και φλερτ-αθώο και γλυκό φλερτάκι-αν ο ένας σου ξινίζει κι ο άλλος σου βρωμάει; Ρίξε τα στάνταρς σου κοπελιά και μην ψάχνεις τον τύπο τον ευκατάστατο, τον πετυχημένο, που είναι και σέξι και έχει ζήσει και 10 ζωές, ιδίως αν εσύ δεν έχεις καταφέρει έστω κάτι αντίστοιχο στη ζωή σου. Μην μου κακιώνεις, αλλά καλώς ή κακώς ο μύθος για τα ετερώνυμα που έλκονται είναι ακριβώς αυτό. Μύθος. Αναγνώρισε ποια είσαι, τι θέλεις και δώσε ευκαιρίες σε ανθρώπους.

4. Μην πέφτεις με τα μούτρα: Θυμάσαι τότε που η Rachel έβγαινε με τον Joshua και του έκανε πρόταση γάμου έπειτα από μόλις 4 ραντεβού; Αυτό το κακό έχουμε εμείς οι γυναίκες. Αυτομάτως υποθέτουμε ότι όποιος άντρας μας φερθεί καλά και είναι gentleman στα δύο πρώτα ραντεβού, είναι και ο άντρας που θα παντρευτούμε. Μέγα λάθος φίλη μου. Η πεποίθηση αυτή βγαίνει προς τα έξω και εκείνος το αντιλαμβάνεται-είναι κάτι σαν μυρωδιά-.

5. Βγαίνεις με πολλούς: Από το να μένεις μονίμως μέσα στο σπίτι, εσύ πας πια στο άλλο άκρο. Η αλήθεια είναι ότι όταν κάθε εβδομάδα βγαίνεις και με διαφορετικό άντρα-μεταξύ μας τους γνωρίζεις στο Tinder μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου-είναι πολύ πιο πιθανό να μη σου αρέσει παρά φυσικά το αντίθετο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να απογοητεύεσαι, και να πιστεύεις ότι δε θα βρεις ποτέ τον έρωτα. Μα πώς να τον βρεις όταν βγαίνεις με όποιον να’ ναι;


Πηγή