Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Έχει πεσμένη ερωτική διάθεσή λόγω των ημερών; Πώς να τον ξαναφέρεις σε mood!

Έχει πεσμένη ερωτική διάθεσή λόγω των ημερών; Πώς να τον ξαναφέρεις σε mood!

Ότι και να σας λένε ή να ακούτε τις τελευταίες ημέρες ΔΕΝ ήρθε το τέλος του κόσμου. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να βάλετε στον πάγο τη σεξουαλική σας ζωή… Μικρά μυστικά θα αποκαταστήσουν τα ερωτικά σας βράδια!

Ψιθυρίστε του κάτι πονηρό: Κατά προτίμηση στο αυτί, πριν φύγει για τη δουλειά. Όλη τη μέρα θα σκέφτεται τι θα σας κάνει όταν επιστρέψει, Βέβαια, θα έχετε και… παράπλευρες απώλειες, αφού αυτό θα συμβεί και σε εσάς. Ερωτικές κινήσεις, όπως αυτή, βοηθούν να τονωθεί η ερωτική ενέργεια μεταξύ σας και να… εκτονωθεί το βράδυ – ακριβώς όπως θέλετε!

Φιλί διαρκείας: Όταν τον φιλάτε τη στιγμή που κάποιος από τους δυο σας φεύγει, κρατήστε το φιλί μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω. Κοιτάξτε τον βαθιά στα μάτια και ξεκινήστε στην αρχή πολύ τρυφερά, απολαμβάνοντας σταδιακά την απαλότητα των χειλιών του, την υγρασία του στόματός του, τη δύναμη της γλώσσας του. Αισθανθείτε τον ηλεκτρισμό του φιλιού που θα κυριεύσει το κορμί σας. Να ξέρετε ότι είναι αμοιβαίο.

Κάντε του μασάζ: Ακόμη κι αν δεν ξέρετε τι να κάνετε, ακολουθήστε το ένστικτό σας και ξεκινώντας από την πλάτη του, κατευθυνθείτε προς τον αυχένα και το κεφάλι -μπορεί να κάνει θαύματα- και στη συνέχεια προς τα κάτω και στο πλάι. Προσέξτε τις αντιδράσεις του και όταν δείχνει ότι κάτι του αρέσει, επιμείνετε περισσότερο. Αν δείτε ότι τελείωσε το… ρεπερτόριό σας, ζητήστε του να ανταλλάξετε ρόλους για να νιώσετε τα του χέρια στο δικό σας κορμί. Το μασάζ είναι ο καλύτερος τρόπος να απελευθερώσετε τα αρνητικά συναισθήματα των ημερών.

Εμφανιστείτε μπροστά του με σέξι εσώρουχα:Αν φοράτε και τακούνια, ακόμη καλύτερα. Μια ξαφνική εικόνα σαν αυτή που βλέπει στα περιοδικά, αλλά αυτή τη φορά μπροστά του από εσάς, μπορεί να του κάνει αναπάντεχο σοκ! Ποντάρετε σε αυτό.

 

 

 

 
Πηγή: queen.gr