Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερατώσεις, αν αυτό συμβαίνει στη σχέση σου

Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερατώσεις, αν αυτό συμβαίνει στη σχέση σου

Το κέρατο είναι ένα θέμα το οποίο έχουμε αναλύσει αμέτρητες φορές, και το οποίο φυσικά θα συνεχίσει να υπάρχει όσο… υπάρχουν άνθρωποι (!). Άπειρες μελέτες, έχουν διεξαχθεί προκειμένου να εντοπιστεί ο βαθύτερος λόγος για τον οποίο κάποιος μπαίνει στη διαδικασία να απατήσει το σύντροφό του. Είναι θέμα ανατροφής; Γενετικό; Απλώς και μόνο ηθικής και αξιών; Anyway, κανείς πια δεν μπορεί να πει με σιγουριά γιατί ο καθένας το κάνει για δικούς του προσωπικούς λόγους. Kι όμως, μία νέα έρευνα, έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω, και να μας δώσει να καταλάβουμε ότι η εξήγηση τόσα χρόνια είναι… μπροστά στα μάτια μας!

Όσο περίεργο, παράλογο και τρελό κι αν ακούγεται, ο νούμερο 1 λόγος για τον οποίο κάποιος κερατώνει, είναι ο… φόβος ότι τον κερατώνει ήδη ο σύντροφός του!!! Καθίστε ένα λεπτό κάτω και προσπαθήστε να συλλάβετε το μεγαλείο του ευρήματος αυτού! Οι συμμετέχοντες ήταν 500 στο σύνολο, ηλικίας 18-30 ετών, ενώ κλήθηκαν να απαντήσουν αν κάνουν χρήση ναρκωτικών και κατανάλωση αλκοόλ, κάτι που επηρεάζει σημαντικά την κρίση όπως θεωρείται.

Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν το εξής: Η συντριπτική πλειοψηφία, απάντησε ότι έχει απατήσει, επειδή πίστευε-πιθανόν λανθασμένα-ότι το έχει κάνει πρώτος ο σύντροφός του! Το ακόμα πιο εξωφρενικό, είναι τα… σημάδια τα οποία τους έκαναν να υποψιαστούν ότι κάτι συμβαίνει, τα οποία ήταν:

1. Ο σύντροφός τους έχει παρέες

2. Ο σύντροφός τους παρακολουθεί πορνό

3. Ο σύντροφός τους αυνανίζεται

4. Ο σύντροφός τους δεν απαντάει αμέσως στα μηνύματα

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr