Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Eίσαι έτοιμος για σχέση; Εμείς έχουμε την απάντηση!

Eίσαι έτοιμος για σχέση; Εμείς έχουμε την απάντηση!

Μην ανησυχείς για τη σχέση, δε θα πονέσει…

 

Μπορεί η περίοδος «δεν παίρνω λογαριασμό, δε δίνω λογαριασμό» να είναι μια ανέμελη, διασκεδαστική περίοδος στη ζωή κάθε άντρα, αλλά κάποια στιγμή όλοι την βαριούνται (ναι, ναι είναι αλήθεια!)… Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις ήδη βαρεθεί τη ζωή του εργένη και να μην το ξέρεις. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ…

Σου αποκαλύπτουμε τα 5 σημάδια που δείχνουν πως είσαι έτοιμος για σχέση…

Βαρέθηκες τα one night stand. Οι νύχτες που έβγαινες με τους κολλητούς με σκοπό το κυνήγι ανυποψίαστων (και υποψιασμένων) θηλυκών για να σου κρατήσουν παρέα τις πρώτες πρωινές ώρες στο άδειο σου κρεβάτι τελείωσαν ή καλύτερα δεν είναι και το ιδανικό σενάριο για τα βράδια σου. Πλέον προτιμάς να κάτσεις χαλαρά σπίτι από το να περιφέρεσαι με τα κολλητάρια στα παραλιακά clubs. Προτιμάς να έχεις κάποια δίπλα σου που να ξέρει τις συνήθειές σου παρά να συστήνεσαι κάθε βράδυ σε άλλη.

Άλλαξες στιλ γυναίκας που κυνηγάς. Δεν θα βάλεις στο μάτι την barwoman, ούτε την εντυπωσιακή κοπέλα που δέχεται κέρασμα το ένα σφηνάκι μετά το άλλο. Οι προτιμήσεις σου έγιναν πιο «γήινες» με το μάτι σου να πέφτει στην αθώα σέξι κοπέλα που πίνει χαλαρά το ποτό της και δεν τσεκάρει κάθε αρσενικό του μαγαζιού. Υποσυνείδητα ψάχνεις το λεγόμενο κορίτσι για σπίτι.

Η επαγγελματική σου ζωή σου προσφέρει αυτοπεποίθηση και χρήματα. Ιδανικά ο άντρας θα αποφασίσει να κάνει σχέση μόνο όταν νιώσει πως μπορεί να προσφέρει στην κοπέλα του απλά, βασικά πράγματα… Από το να την κεράσει τον καφέ μέχρι να την πάει διακοπές σε κάποιο ρομαντικό προορισμό. Σπάνια ο άντρας θα αράξει σε μία αν πρώτα δεν έχει κάνει τα επαγγελματικά βήματα που ονειρευόταν ή τουλάχιστον αν η δουλειά του δεν μπορεί να του προσφέρει μια ποιότητα ζωής.

Έχεις κλείσει τις πόρτες σε πρώην. Έχει περάσει αρκετό καιρός από τότε που χώρισες με την πρώην σου και αφού ξεσάλωσες και γιάτρεψες την πληγωμένη σου καρδιά είσαι σε ένα σημείο που δε τη σκέφτεσαι και έχεις διαγράψει από το μυαλό σου κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης. Δε φοβάσαι πως θα πληγωθείς και είσαι έτοιμος να πάρεις ερωτικά ρίσκα.

Νιώθεις συναισθηματικά ώριμος για να δώσεις αγάπη. Ακούγεται ρομαντικό, ίσως και να είναι, αλλά το συναίσθημα πως έχεις ωριμάσει το νιώθεις όλο και πιο έντονα. Δε θες να εκμεταλλευτείς, δε θες μόνο σεξ, δε θες να λες ψέματα, θες ένα πραγματικό ραντεβού πριν τις 12 το βράδυ. Νιώθεις έτοιμος να μπεις σε σχέση και να μείνεις πιστός.

Γνώρισες τη ΜΙΑ. Κάποιες φορές ο έρωτας εισβάλλει στη ζωή μας απροσδόκητα και χωρίς να το έχεις στο πρόγραμμα. Εκεί που νόμιζες πως θα μείνεις για πάντα εργένης έρχεται στη ζωή σου εκείνη η ΜΙΑ, που σε κάνει να σκέφτεσαι μονάχα αυτή, που οι υπόλοιπες έφυγαν από τον χάρτη, που θες να είσαι μαζί της όλη μέρα, που σε ελκύει όσο καμία. Μπορεί να μην ήσουν έτοιμος για σχέση αλλά ποιος σε ρώτησε; Την θες και την θες μόνο για σένα!

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr