Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Εμπιστευτικό: Τι σκεφτόμαστε όταν μένεις γυμνός μπροστά μας για πρώτη φορά

Εμπιστευτικό: Τι σκεφτόμαστε όταν μένεις γυμνός μπροστά μας για πρώτη φορά

Θέλουμε να σου ξεκαθαρίσουμε κάτι… Η στιγμή που βγάζεις τα ρούχα σου μπροστά μας για πρώτη φορά αποτελεί σημαντικό βήμα για την ερωτική μας σχέση… Επειδή μάλλον σε έλουσε κρύος ιδρώτας σε καθησυχάζουμε, λέγοντας πως πρώτον δεν περιμένουμε να δούμε τους κοιλιακούς του Brad Pitt στην Τροία και δεύτερον μια γυναίκα που ποθεί έναν άντρα μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια στην απουσία οποιασδήποτε γράμμωσης!

Παρά αυτά μόλις αφαιρέσεις τα ρούχα σου δεκάδες σκέψεις περνάνε από το μυαλουδάκι μας…

Με πρώτες και καλύτερες…

1) Προσέχουμε τι είδος εσωρούχου επέλεξες
Κάθε γυναίκα έχει μια συγκεκριμένη προτίμηση στα αντρικά εσώρουχα. Σε κάποιες αρέσουν το boxers, σε άλλες τα σλιπ και σε μερικές το… «πού είναι το εσώρουχο οέο;»! Σε γενικές γραμμές να ξέρεις πως όταν δούμε το εσώρουχό σου σχηματίζουμε την πρώτη καλή ή κακή εντύπωση για τον γυμνό σου εαυτό. Απέκλεισε σε κάθε περίπτωση εσώρουχα με κινούμενα σχέδια, πολλά χρώματα και τα καρό boxer. Τσεκαρισμένη αποτυχία!

 

2) Εύχεται να είχε κλείσει τα φώτα
Όχι, δεν έχεις κάτι εσύ. Αλλά η πρώτη φορά που σε βλέπει γυμνό υπάρχει μια σχετική αμηχανία στο δωμάτιο και έτσι η θεωρία «όλα στο φως» σε αυτή την περίπτωση δεν λειτουργεί σωστά. Προσπάθησε την πρώτη φορά της αποκάλυψης να παίξεις με χαμηλό φως… Κεράκια, το φως του μπάνιου μόνο ανοιχτό ή το φεγγάρι να λούζει το δωμάτιο (σκέτη ποίηση!).  Μη μείνετε, όμως, στο απόλυτο σκοτάδι καθώς κανείς δεν θα δει τίποτα και η αγωνία θα μεταφερθεί στην επόμενη συνεύρεση.

3) Κοιτάει αν έχεις στύση
Θέλει να ξέρει αν ανέβηκε… η σημαία σου. Αν σε κοιτάξει και εσύ ακόμα είσαι άνετος και χαλαρός τότε το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι πως έχει κάνει εκείνη κάτι λάθος. Μπορείς να την κοιτάξεις και με χαμόγελο να της πει… «Περίμενε και θα δεις…»! Το χιούμορ θα σε βγάλει από την αμήχανη στιγμή.

4) Τσεκάρει πόσο προικισμένος είσαι
Τελικά το μέγεθος μετράει; Σύμφωνα με νέα έρευνα μετράει, αλλά μια γυναίκα συνυπολογίζει και άλλους παράγοντες όπως το ύψος, το βάρος και τον σωματότυπό σου για να βγάλει την κρίση της για την προίκα σου. Επιπλέον δεν θα σε κρίνει τόσο από το τι θα δει, αλλά από το πόσο κατάφερες να την ικανοποιήσεις με την τεχνική σου.

 

5) Τσεκάρει την αυτοπεποίθησή σου
Ο τρόπος που θα γδυθείς και ο τρόπος που θα γδύσεις εκείνη προδίδει την εμπειρία, την τεχνική σου και την αυτοπεποίθησή σου. Αν κάνεις μισή ώρα να βγάλεις το παντελόνι σου ή μπλεχτείς στα μπατζάκια και πέσεις ή αν γενικά εκπέμπεις μια αμηχανία εκείνη θα το πιάσει και δεν είναι καθόλου καλά νέα για σένα…

 

Η συμβουλή μας φίλοι αναγνώστες είναι…

 

Τake your clothes off and keep calm!

 

 

 

Πηγή: goodgalgonebad.blogspot.gr