Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η εμπειρία μίλησε: 13 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Η εμπειρία μίλησε: 13 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Το σεξ ως γνωστόν είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα των ανθρώπων, μιας και δεν υπάρχει περίπτωση μία συζήτηση η οποία έχει να κάνει με το συγκεκριμένο, να μην είναι ενδιαφέρουσα. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει σεξουαλικά ενεργό άτομο στον πλανήτη που να μη λατρεύει να αναλύει την αρχαιοτέρα, και ίσως ωραιοτέρα των πράξεων, είναι απολύτως λογικό και εσύ με τις φίλες σου να κάνετε αμέτρητες συζητήσεις ωρών γύρω από αυτό. Και μπορεί αν θέλεις να καταλάβεις την αλλόκοτη συμπεριφορά ενός άντρα που σε ενδιαφέρει, να πρέπει να συμβουλευτείς ένα φίλο, είναι όμως και κάποια πράγματα πολύ συγκεκριμένα, τα οποία μόνο μία γυναίκα με… εμπειρία μπορεί να στα αποκαλύψει! Ακόμα λοιπόν κι αν δεν έχεις τη φίλη αυτή που… την έχει κάνει τη ζωούλα της, εμείς σου έχουμε τη λύση μιας και συγκεντρώσαμε τις συμβουλές 13 γυναικών, με μεγάλη φυσικά εμπειρία, για να σου λυθούν κάποιες πολύ βασικές απορίες. Δώσε προσοχή γιατί πολύ πιθανόν από εδώ και στο εξής η ζωή σου-τουλάχιστον η σεξουαλική-να αλλάξει.

1. Η σχέση του κύκλου με τη στάση: Έχεις παρατηρήσει ότι κάποιες φορές μπορεί να πονάς περισσότερο ή έστω να σε ενοχλεί μία συγκεκριμένη στάση, ενώ άλλες φορές όχι; Έχει να κάνει με τον κύκλο σου και σε ποια μέρα είσαι. Οπότε μη νιώθεις περίεργη, δεν έχεις κανένα κουσούρι. Μπορείς να ηρεμήσεις.

2. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ντροπής: Εφόσον σου αρέσει κάτι, σε ευχαριστεί και δε βλάπτει κανέναν από τους γύρω σου, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ντρέπεσαι. Απελευθερώσου και απόλαυσε το σεξ χωρίς αναστολές. Θα νιώσεις άλλος άνθρωπος.

3. Οι περίεργοι θόρυβοι είναι μέσα στο πρόγραμμα: Υγρά και ανθρώπινα σώματα. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε θα αναπαραχθεί κανένας απολύτως ήχος; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γελάσεις και να το προσπεράσεις.

4. Το σεξ δεν πονάει. Σε περίπτωση που αυτό συμβαίνει, άλλαξε στάση ή χρησιμοποίησε λιπαντικό. Αν συνεχιστούν οι πόνοι, τότε πήγαινε σε ένα γιατρό.

5. Για πολλούς ανθρώπους το σεξ είναι ένας τρόπος να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή, τότε θα πρέπει να προσέξεις πολύ ποιον συναναστρέφεσαι και κυρίως μέχρι πόσο αφήνεις κάτι να εξελιχθεί. Υπάρχει περίπτωση να πληγωθείς πολύ, οπότε καλό θα ήταν να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

6. Μη βλέπεις το σεξ σαν μία παράσταση για να καταπλήξεις τα πλήθη. Δες το καλύτερα ως μία ευκαιρία εξερεύνησης κορμιών. Είναι σίγουρο ότι θα το απολαύσεις περισσότερο.

7. ΠΑΝΤΑ να πηγαίνεις τουαλέτα αμέσως μετά το σεξ είτε έχει χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό, είτε όχι.

8. Mάθε να λες όχι σε έναν άντρα-επειδή προφανώς δεν σου αρέσει-και μετά να μη νιώθεις καμία απολύτως ενοχή. Δηλαδή οι άντρες πώς τα καταφέρνουν μια χαρά σε αυτό; Άσε που το σεξ από λύπηση είναι ό, τι πιο θλιβερό μπορεί να σου συμβεί.

9. Μην κάνεις καμία απολύτως θυσία για εκείνον, εκτός φυσικά αν σε ευχαριστεί κι εσένα. Το σεξ γίνεται πάντα με δύο, και το ζητούμενο είναι να το απολαμβάνουν εξίσου.

10. Το καλό σεξ είναι παράλληλα αστείο αλλά και απρόβλεπτο. Στο κάτω κάτω αυτές οι βραδιές δε σου μένουν περισσότερο;

11. Ο οργασμός είναι απαραίτητος και κάθε γυναίκα αξίζει έναν παρτενέρ που θα κάνει τα πάντα για να της τον προσφέρει.

12. Το να απορρίψεις το σεξ επειδή προφανώς δε θέλεις ή μάλλον δε θέλεις ακόμα, δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, όταν αρνηθείς ευγενικά να ανέβεις πάνω για να σου δείξει τον καναπέ του που πιστεύει ότι θα ταιριάζει απόλυτα και στο δικό σου διαμέρισμα-εννοώντας φυσικά να ανέβεις για να κάνετε σεξ-εκείνος πολύ πιθανό να σε θεωρήσει παράλογη και να σου τα γυρίσει. Μη μασάς. Κάνε αυτό που θέλεις.

13. Tελευταίο και βασικό: Οι άντρες λατρεύουν να σε βλέπουν γυμνή όπως κι αν είναι το σώμα σου. Άσε λοιπόν τους κομπλεξισμούς και νιώσε λίγη αυτοπεποίθηση.

 

 

Πηγή: queen.gr