Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ένα ανοιχτό γράμμα προς όλους τους άντρες!
Ένα ανοιχτό γράμμα προς όλους τους άντρες!

Ένα ανοιχτό γράμμα προς όλους τους άντρες!

Στα λέμε έξω από τα δόντια

Αγαπητέ αναγνώστη (μου),

Γράφω άρθρα για τις σχέσεις αρκετά χρόνια με σκοπό να βοηθήσω τις γυναίκες να κατανοήσουν τους άντρες και τους άντρες τις γυναίκες. Το αποτέλεσμα είναι όχι μόνο να τα διαβάζεις  και να καταλαβαίνεις λίγο καλύτερα το άλλο φύλο -τουλάχιστον κάποιες φορές- αλλά μέσα από τις χιλιάδες λέξεις που πληκτρολογήθηκαν και ακούγοντας χιλιάδες ερωτικές  ιστορίες να μάθω πολλά για εσάς τους άντρες.

Με αυτό το κείμενο για να είμαι ξεκάθαρη δε θέλω να σε μαλώσω (χωρίς εσένα δεν θα είχα αυτή την υπέροχη δουλειά), αλλά να σου μεταφέρω τα 3 κυριότερα λάθη που κάνεις στη σχέση σου με τις γυναίκες όπως οι φίλες μου επέμεναν να σας επισημάνω…

Έτοιμος;

Αν δεν ενδιαφέρεσαι για ένα κορίτσι απλά ΠΕΣ το και μην κάνεις το φάντασμα στη ζωή της που έρχεται και φεύγει τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Όταν συνειδητοποιήσεις πως μια κοπέλα δεν σου κάνει, μην υποθέσεις πως και εκείνη βρίσκεται στην ίδια σελίδα με σένα και θέλει μόνο το σεξ σου. Μην πεις τη μισή αλήθεια για τα κίνητρά σου μέχρι να την ρίξεις στο  κρεβάτι. Δεν τιμάς τον αντρισμό σου με αυτό το λευκό ψέμα. Πιθανότατα εκείνη να μην έχει καταλάβει τι ακριβώς θες κι έτσι τσεκάρει ολημερίς το κινητό της για ένα μήνυμά σου που δεν θα έρθει ποτέ. Και όταν καταλάβει πως δεν έχεις πρόθεση να στείλεις θα σου πούμε τι θα κάνει… Θα ψάξει να βρει το λάθος που έκανε αυτή. Ήταν υπερβολικά διαχυτική, ήταν υπερβολικά μαζεμένη, δεν είπε αρκετά αστεία, τι πήγε λάθος θα αναρωτιέται μάταια ξανά και ξανά… Μετά θα ψάξει να βρει δικαιολογίες γιατί δεν πήρες τηλέφωνο… Είχες πολύ δουλειά, το παίζεις δύσκολος, την θες πολύ και φοβήθηκες… Οι μέρες της θα περνάνε μεταξύ ελπίδας και απογοήτευσης… Μην το αφήσεις να συμβεί αυτό γιατί στο τέλος θα βγεις ο κακός της υπόθεσης… Και φυσικά όταν σε φέρει αντιμέτωπο με την κατάσταση μην της πεις τα γνωστά: «Σε πίεσα πουθενά;», «Σου υποσχέθηκα τίποτα;»  γιατί τότε θα βγεις ακόμα πιο ύπουλος στα μάτια της.

Πάρε την τηλέφωνο. Υπάρχει μία λειτουργία στα smartphones που μάλλον δεν την ξέρεις. Κάνουν κλήσεις! Και με αυτή τη λειτουργία μπορείς να ακούσεις τη φωνή της, να κάνεις μια κανονική συζήτηση χωρίς χαζά στίκερ. Εντάξει, δε λέμε πως το texting είναι κακό, αλλά ένα τηλεφώνημα απροσδόκητο και χαλαρό δείχνει πως ενδιαφέρεσαι και αυτό δεν είναι κακό.

Σκέψου πολλές φορές τις λέξεις που λες… Μιας και είσαι ο λιγότερο καλός στις λέξεις από τα δύο φύλα είναι κατανοητό που μερικές φορές λες περισσότερα ή λιγότερα από ότι πρέπει.  Πάρα αυτά θα πρέπει να καταλάβεις πως κάθε λέξη μετράει για τη γυναίκα. Μην της πεις ποτέ πως σου αρέσει περισσότερο από όλες τις άλλες, που έχεις γνωρίσει, ή πως θα μπορούσες να παντρευτείς ένα κορίτσι σαν και εκείνη. Όσα της λες θα τα θυμάται και πάνω σε αυτά χτίζει αυτά που θα νιώσει για σένα. Θες σεξ, πες της για το σεξ, θες συναίσθημα, μίλα της με συναίσθημα… Επιτέλους μην κάνεις το αντίθετο!

 

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr