Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Εννέα λόγοι που οι άντρες επιστρέφουν μετά από έναν χωρισμό

Εννέα λόγοι που οι άντρες επιστρέφουν μετά από έναν χωρισμό

Τι θα τους οδηγήσει ξανά πίσω στην αγαπημένη τους

 

Η περίοδος μετά τον χωρισμό μπορεί να είναι δύσκολη για εσάς, εξίσου δύσκολη όμως είναι και για τον πρώην σύντροφό σας. Παρά τις γνωριμίες με νέες γυναίκες και τις εξόδους, όταν χαλαρώνει, θα είστε πάντα εκεί στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Το πιθανότερο είναι να αναρωτιέται πώς συνεχίζετε τη ζωή σας χωρίς εκείνον και ποια θα ήταν η αντίδρασή σας σε μια ενδεχόμενη επανασύνδεση. Μήπως λοιπόν οι άνδρες επιστρέφουν πάντα πίσω στον τόπο του εγκλήματος; Όχι απαραίτητα, αλλά υπάρχουν ορισμένοι προφανείς λόγοι και κάποιοι όχι τόσο προφανείς για τους οποίους έρχονται και πάλι πίσω στη ζωή σας. Μπορεί η επιστροφή να μην είναι μόνιμη αλλά οι άνδρες είναι μαχητές, όταν πρόκειται για την αγάπη και είναι πάντα πρόθυμοι να κάνουν ένα δυναμικό comeback για το κορίτσι που θέλουν. Ιδού οι λόγοι!

Το σεξ

Όταν ένας άντρας δεν είναι σεξουαλικά ικανοποιημένος, αισθάνεται απογοήτευση. Αυτό ισχύει ειδικά αν η σχέση που είχε ήταν σταθερή και ενδεχομένως μακροχρόνια. Προσοχή όμως, μη νομίζετε ότι θέλει να επιστρέψει απλά και μόνο για να ικανοποιήσει τις σεξουαλική του διαθέση. Μερικές φορές μπορεί απλά να είναι θέμα χημείας. Ίσως με τη νέα του γνωριμία η σεξουαλική τους χημεία να μην είναι τόσο καλή ή μπορεί απλά να μην έχει κάνει ακόμη το επόμενο βήμα. Όταν κανείς παραμένει για πολλά χρόνια ζευγάρι με ένα άτομο, δυσκολεύεται να προσαρμοστεί ξανά στον «αγωνιστικό χώρο» και χρειάζεται χρόνο. Με λίγα λόγια μπορεί απλά να έχει καιρό να κάνει σεξ.

Του λείπετε πραγματικά

Οι άνδρες που είναι ελεύθεροι στην πραγματικότητα εύχονται να είχαν μια σταθερή σχέση ενώ όσοι βρίσκονται σε σχέση θα προτιμούσαν να είναι ελεύθεροι. Όταν τελειώνει μια σχέση, ναι μεν ένας άντρας στεναχωριέται, στη συνέχεια όμως συνειδητοποιεί ότι είναι και πάλι ελεύθερος! Μπορεί να βγαίνει έξω με τους φίλους του, να φλερτάρει χωρίς ενοχές με άλλες γυναίκες, να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς να δίνει αναφορά σε κανέναν. Σιγά σιγά όμως κι αυτά αρχίζει να τα βαριέται. Του λείπετε και μαζί με εσάς η καθημερινότητα που είχατε ως ζευγάρι. Αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές …εκτός κι αν η πρώην σύντροφος ήταν μια …Γκεστάπο κυριολεκτικά. Σε αυτή την περίπτωση προτιμά να βγει και να τα πιει με τους φίλους του.

Έχει αλλάξει πραγματικά

Οι άνδρες μπορούν να αλλάξουν αν πραγματικά το θέλουν. Εσείς, ως γυναίκα μπορεί να μη τα καταφέρατε να τον αλλάξετε αλλά με τον χωρισμό σας μπορεί να ήρθε αντιμέτωπος με μια πραγματικότητα η οποία δεν του αρέσει και να μη θέλει να ζήσει μια ζωή στην οποία εσείς δεν συμπεριλαμβάνεστε. Αν πραγματικά θέλει να επιστρέψει στη ζωή σας, θα το κάνει και θα σας αποδείξει ότι άλλαξε. Θα είναι πρόθυμος να το κάνει επειδή θα θέλει πραγματικά μια δεύτερη ευκαιρία.

Μετάνιωσε που έφυγε

Αν η απόφαση του χωρισμού ήταν δική του, μπορεί απλά να το μετάνιωσε. Προφανώς κατάλαβε ότι εστίασε την προσοχή του μόνο σε εκείνα που τον ενοχλούσαν αντί να εστιάσει σε όσα πραγματικά αγαπούσε. Από την στιγμή που θα συνειδητοποιήσει το λάθος του θα κάνει τα πάντα για να το διορθώσει και θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατόν μαζί σας με την ελπίδα να τον δεχτείτε πίσω.

Τσεκάρει καταστάσεις

Τι εννοούμε με αυτό; Μπορεί απλά να σας στείλει ένα μήνυμα τύπου: «Γεια σου, τι κάνεις;» για να δει πώς θα ανταποκριθείτε. Το επόμενο βήμα θα είναι να σας ζητήσει συνάντηση. Αυτό που θέλει είναι να καταλάβει αν ακόμη υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν τα ξαναβρείτε, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι για καλό ούτε και για πάντα γιατί τίποτα δεν σας εγγυάται ότι δεν θα ξαναχωρίσετε στο μέλλον.

Βαριέται να ξαναρχίσει από την αρχή

Το να ξαναρχίσει από την αρχή και να γνωρίσει μια νέα γυναίκα, καμιά φορά είναι ταλαιπωρία για τους άντρες. Κάποιοι αρέσκονται στο φλερτ και τα πρώτα ραντεβού, άλλοι πάλι βαριούνται να εξερευνήσουν το «νέο.» Προτιμούν να επιστρέψουν στην άνεση της παλιάς τους ζωής που τους παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα – ενίοτε και βαρεμάρα.

Αναμνήσεις

Σε αντίθεση με εμάς τις γυναίκες, που θυμόμαστε τα αρνητικά μιας σχέσης όταν τελειώνει, οι άντρες εστιάζουν στα καλά. Μπορεί λοιπόν να θυμάται και να αναπολεί τις παλιές και καλές στιγμές που ζήσατε μαζί. Θα επανέλθει με σκοπό να φτιάξετε μαζί κι άλλες ευτυχισμένες αναμνήσεις.

Οι …γονείς του!

Η μαμά του και ο μπαμπάς του του υπενθυμίζουν κάθε μέρα πόσο χαζός είναι που σας έχασε! Αν η σχέση ήταν μακροχρόνια, προφανώς είχαν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις. Μια μητέρα μάλιστα ξέρει πότε ο γιος της δεν είναι στα καλύτερά του, όσο και να θέλει εκείνος να το κρύψει – πείτε το μητρικό ένστικτο, αν θέλετε. Αν λοιπόν είναι παιδί που ακούει τη μαμά του και μένει μόνος του, θα λογαριάσει περισσότερο την γνώμη της όταν έρθει η ώρα να μαγειρέψει ή να καθαρίσει μόνος του το σπίτι.

 

 

 

 

 

Πηγή: baby.gr