Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Έρευνα που διαψεύδει όσα ξέραμε: Πόσοι λένε «ναι» στο σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Έρευνα που διαψεύδει όσα ξέραμε: Πόσοι λένε «ναι» στο σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Τα πρώτα ραντεβού, οι περισσότεροι τα θεωρούν αναγκαίο κακό. Σε τέτοιο μάλιστα σημείο, που πολλοί θα προτιμούσαν να τα προσπερνούν, και να πηγαίνουν κατευθείαν στην τρίτη ή τέταρτη έξοδο, που έχει αρχίσει να υπάρχει και μία οικειότητα. Παρόλα αυτά, και παρά το γεγονός ότι πλέον οι ρυθμοί της ζωής είναι πιο γρήγοροι, και όλα αλλάζουν μέσα σε δευτερόλεπτα, φαίνεται πως οι νέοι γίνονται όλο και πιο… παραδοσιακοί.

Που λέτε, σύμφωνα με μία νέα έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας και η οποία καλύπτει διάστημα 10 ολόκληρων ετών, συγκεκριμένα από το 2005 μέχρι το 2015, αποδεικνύει ότι τα γούστα των νέων ανθρώπων-η έρευνα έγινε με ερωτηματολόγιο μέσω διαδικτύου- έχουν αλλάξει σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν, σε ότι έχει να κάνει με το σεξ στο πρώτο ραντεβού και όχι μόνο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα, στην ερώτηση για το αν θα σκέφτονταν σοβαρά το σεξ στο πρώτο ραντεβού, μόλις το 25% των γυναικών απάντησε «ναι», σε σχέση με το 48% του 2005! Όσον αφορά στο κάζουαλ σεξ και τη σταθερή σχέση, το ποσοστό αυτών που προτιμούν το booty call σε σχέση με τη σταθερότητα, είναι μόλις το 39% ενώ το 2005 το ποσοστό ήταν 50-50.

Όπως αντιλαμβάνεστε, μάλλον με το πέρασμα των χρόνων γίναμε πιο… αγαπησιάρηδες και σταθεροί χαρακτήρες. Δεν το λες και κακό.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr