Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Έρευνα που... ξεσκεπάζει: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ψέματα που λέμε στο σεξ

Έρευνα που… ξεσκεπάζει: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ψέματα που λέμε στο σεξ

To έχουμε πει πολλές φορές: Αν από τον κόσμο αυτό, έλειπαν τα ψέματα, θα ήμασταν όλοι πολύ πιο ευτυχισμένοι, και σίγουρα θα ξέραμε πού βαδίζουμε και τι μας γίνεται. Παρόλα αυτά, και επειδή τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο, θα πρέπει όλοι μας να μάθουμε να επιβιώνουμε με το ψέμα, και όσες φορές είναι δυνατόν να το αποφεύγουμε. Και σε ποιο τομέα συνηθίζουμε να λέμε τα μεγαλύτερα ψέματα, με σκοπό φυσικά να κερδίσουμε κάτι; Μα φυσικά στο σεξ!

Μία έρευνα λοιπόν που διεξήχθη ανάμεσα σε 2000 άτομα, άντρες και γυναίκες, έδειξε ποια είναι τα μεγαλύτερα και πιο συχνά ψέματα, που όλοι μας-ή τουλάχιστον οι περισσότεροι-λέμε πάνω στο σεξ. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

1. Παίρνω αντισυλληπτικά: Ναι κι όμως αυτό είναι το νούμερο 1 ψέμα το οποίο λένε φυσικά οι γυναίκες. Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε: Είναι δυνατόν να λέει ένα τέτοιο ψέμα μία γυναίκα ενήλικη που ελπίζουμε ότι είναι ενημερωμένη για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα; Το προφυλακτικό κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Έλεος δηλαδή.

2. Δε θέλω μόνο σεξ: Αυτό το λένε συνήθως οι άντρες και το πιο αστείο όλων είναι ότι κάθε φορά εμείς οι γυναίκες το πιστεύουμε! Γενικότερα, καλό θα ήταν, ειδικά τον πρώτο καιρό της γνωριμίας, να μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά υπόψη όσα σου λέει. Η πορεία θα δείξει.

3. Έχω πάει με… τρεις άντρες: Αυτό φυσικά ισχύει για τις γυναίκες με το 3 να είναι ο μαγικός τους αριθμός. Και ενώ εμείς συνηθίζουμε να μειώνουμε τον αριθμό, τα αγαπητά μας αγόρια το… τραβάνε από τα μαλλιά, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ξεστομίζουν κάτι απίστευτους αριθμούς, οι οποίοι μόνο γέλιο προκαλούν.

5 βασικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δε θα σε φλερτάρει στο μπαρ

4. Αυτό δεν το έχω ξανακάνει: Μα όλα να συμβαίνουν για πρώτη φορά; Δεν είναι απίστευτο; Κακά τα ψέματα, τόσο εμείς, όσο και οι άντρες, ξέρουμε από πρώτο χέρι ότι ακόμα και να ακούσουμε κάτι τέτοιο, είναι ξεκάθαρο ψέμα. Το έχουμε πει άλλωστε κι εμείς και όχι μόνο μία φορά.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr