Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Έρευνα: Τελικά αρέσει στους άντρες να κάνουμε το πρώτο βήμα;

Έρευνα: Τελικά αρέσει στους άντρες να κάνουμε το πρώτο βήμα;

Ναι τα έχουμε πει πολλές φορές: Πολλά χρόνια πριν η γυναίκα περίμενε τον ιππότη, ο οποίος δεν ερχόταν πάνω σε άσπρο άλογο αλλά σε μοτοσακό, άντε και σε κανένα σαραβαλάκι. Πλέον όμως οι εποχές έχουν αλλάξει, οι γυναίκες είναι δυναμικές και ικανές να κάνουν ακριβώς ο, τι και οι άντρες, μπορεί και περισσότερα.

Τι γίνεται όμως όταν φτάνουμε στο μεγάλο θέμα της… πρωτοβουλίας; Μήπως στην ενότητα φλερτ και σεξ, ισχύει ακόμα ο άγραφος κανόνας που θέλει τον άντρα κυνηγό και τη γυναίκα θήραμα (jesus) ή μήπως τα πρότυπα και τα standars έχουν αλλάξει τόσο πολύ, που οι άντρες έχουν αρχίσει να μας φοβούνται;

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα πάντως, το ποσοστό των αντρών που δηλώνει τουλάχιστον ενθουσιασμένο όταν μία γυναίκα του ζητάει ραντεβού, είναι απροσδόκητα μεγάλο, ενώ όλοι αυτοί οι κύριοι, παραδέχονται ότι δεν αισθάνονται άσχημα ή άβολα ούτε στο ελάχιστο.

 

Με λίγα λόγια, η έρευνα αυτή έγινε για εσένα εκεί έξω, που έχεις βαρεθεί να περιμένεις να κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά ντρέπεσαι να την κάνεις εσύ! Τέλος οι αναστολές και η δήθεν σοβαροφάνεια. Αν το λέει η ψυχούλα σου όρμα, και ο, τι γίνει! Στο κάτω κάτω, κανείς δεν πέθανε ποτέ από χυλόπιτα.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr