Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Εσείς ξέρετε πότε είναι… ώρα για σεξ;

Εσείς ξέρετε πότε είναι… ώρα για σεξ;

Το σαββατοκύριακο δεν είναι κατάλληλο μόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Νέα μελέτη δείχνει ότι ιδιαίτερα το βράδυ του Σαββάτου είναι μια άκρως… ερωτική στιγμή της εβδομάδας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα Lovehoney.com, τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν σεξ στις 7:37 το βράδυ του Σαββάτου.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης έδειξαν ότι το Σάββατο είναι η πιο δημοφιλής μέρα για σεξ, καθώς αυτή ήταν η μέρα που έκανε συνήθως σεξ το 44% των συμμετεχόντων. Ποσοστό 24% ανέφερε πως κάνει συχνότερα σεξ την Κυριακή και το ποσοστό για την Παρασκευή ήταν 22%.

Ωστόσο, η νέα μελέτη δείχνει ότι αυτές οι μέρες είναι μάλλον πιο βολικές παρά πιο σεξουαλικές.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων, η ώρα που θέλουν περισσότερο να κάνουν σεξ είναι στις 4:33 το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ερωτική επιθυμία των συμμετεχόντων φάνηκε να είναι εντονότερη τις πρωινές ώρες, όμως μόλις 10% από αυτούς δήλωσε πως κάνει σεξ το πρωί, κυρίως λόγω δουλειάς.

Η νέα μελέτη δείχνει ότι οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας έχουν εξαλείψει τον αυθορμητισμό στο σεξ. Περίπου το 50% των ζευγαριών παραδέχθηκε ότι έχει τόσες υποχρεώσεις που αναγκάζεται να βάλει πρόγραμμα για το πότε θα κάνει σεξ.

 

Πηγή: onmed.gr