Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024
Έξι πράγματα που όλες οι γυναίκες προσέχουν όταν σας βλέπουν για πρώτη φορά γυμνό

Έξι πράγματα που όλες οι γυναίκες προσέχουν όταν σας βλέπουν για πρώτη φορά γυμνό

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες υπερ-αναλυτικές…

Λοιπόν αγόρια, μπορεί εμείς να σπαταλάμε αμέτρητες ώρες για να αποκωδικοποιήσουμε τη συμπεριφορά σας, και αυτό είναι εμπεριστατωμένο και μόνο αν κανείς σκεφτεί τις ώρες συζήτησης που θα κάνει μία γυναικοπαρέα, για… 10 λεπτά sex, αλλά έχουμε τη εντύπωση ότι κι εσείς δεν πάτε πίσω. Mε λίγα λόγια, και επειδή έχουμε βρεθεί αμέτρητες φορές μπροστά σε συζητήσεις αντρών, έχουμε ακούσει τις απορίες και τους προβληματισμούς τους, και λέμε να αρχίσουμε να σας δίνουμε μία χείρα βοηθείας, μέρα με την μέρα. Πρώτο μάθημα: Τι σκέφτεται μία γυναίκα όταν σας βλέπει για πρώτη φορά γυμνό; Ελάτε τώρα που δεν έχετε αναρωτηθεί. Όσο cool και άνετοι κι αν το παίζετε, σίγουρα σας απασχολεί. Ας αρχίσουμε σιγά σιγά.

1. Χέρια, πόδια, νύχια: Sorry παιδιά, αλλά ειλικρινά, δεν είμαστε παράξενες. Όταν μία γυναίκα σας δει γυμνό, το πρώτο που θα παρατηρήσει δεν είναι το σώμα ή το μέγεθος (αυτό πάει μετά), αλλά τα άκρα σας και λυπούμαστε που σας το λέμε! Για κάποιο λόγο, μην μας ρωτήσετε για ποιον, έχουμε μία αδυναμία στα καλοσχηματισμένα και περιποιημένα άκρα. Μαρτυρούν, καθαριότητα και κυρίως φινέτσα. Γιατί μπορεί να κυκλοφορείτε με το βρώμικο αθλητικό, αλλά σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα είμαστε αυστηρές.

2. Και μετά έρχονται οι τρίχες: Για να είμαστε ειλικρινείς, και η τριχοφυία παίζει τον ρόλο της. Δηλαδή, αν το επίμαχο σημείο δεν είναι περιποιημένο, τότε ειλικρινά δεν υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να μας αγγίξετε. Έχετε τρίχες στην πλάτη; Με γεια σας με χαρά σας. Οπουδήποτε αλλού, μας είναι αδιάφορο, τουλάχιστον στις περισσότερες γυναίκες, οπότε μην αγχώνεστε. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και το καλύτερο, η γάμπα μας να είναι πιο άγρια από τη δική σας.

3. Η ελπίδα να έχετε κάνει μπάνιο: Ε και αφού μιλήσαμε για τη τριχοφυία, ας πούμε και για το άλλο πολύ βασικό, που είναι το μπάνιο. Αρνούμαστε να δεχτούμε ότι γνωρίζετε ότι θα κάνετε sex-δεν μιλάμε για τα ξαφνικά-και δεν έχετε κάνει μπάνιο! Απλά το αρνούμαστε. Γι’ αυτό φροντίστε αυτή τη λεπτομέρεια και δε θα χάσετε.

4. Κεφάλαιο εσώρουχο: Μπορεί για μία γυναίκα τα εσώρουχα να είναι πολύ πιο απλή υπόθεση, διότι έτσι όπως είναι η μόδα πλέον, ακόμα και τα τεράστια εσώρουχα της γιαγιάς, μπορούν να γίνουν σέξι (εντάξει υπερβάλουμε λίγο αλλά θέλουμε να σας δώσουμε να καταλάβετε) αλλά με τον άντρα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά: Με λίγα λόγια, αν δεν είσαι ο David Beckham ή ο David Gandy ή όποιος άλλος David anyway, άσε τα speedo με τα καρτούν και ακολούθησε την πεπατημένη. Μονοχρωμία, κολλητό απλό μποξεράκι και όλα καλά.

5. Φυσικά το μέγεθος: Νομίζατε ότι θα το γλιτώνατε; Φυσικά και κοιτάζουμε το μέγεθος! Ε τώρα τι να σας πούμε; Ή το έχετε ή δεν το έχετε. Σημασία έχει πώς το χειρίζεστε. Στις περισσότερες περιπτώσεις φυσικά.

6. Και κάτι τελευταίο επειδή είμαστε και γυναίκες: Βασικά οτιδήποτε κι αν σκεφτούμε για εσάς, πάντα θα σκεφτόμαστε το πώς φαινόμαστε εμείς σε εσάς! Sorry…

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr