Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Φορέστε κάλτσες στο sex και η λίμπιντο θα... καλπάσει

Φορέστε κάλτσες στο sex και η λίμπιντο θα… καλπάσει

Μήπως δεν είστε και τόσο ευτυχισμένοι με την σεξουαλική σας ζωή; Σίγουρα δεν είστε οι μόνοι. Μελέτες δείχνουν ότι πίσω από κλειστές πόρτες μιας κρεβατοκάμαρας εκατομμύρια άνθρωποι προσπαθούν να βρουν χρόνο και διάθεση για να κάνουν έρωτα.
Μια πρόσφατη έρευνα απέδειξε ότι το 40% των ζευγαριών πιστεύουν πως η σεξουαλική τους ζωή θα μπορούσε να είναι καλύτερη . Αν ένα άτομο έχει μια καλή σεξουαλική ζωή αυτό αποτελεί δείκτη της καλής υγείας τους. Η χαμηλή λίμπιντο ή στυτική δυσλειτουργία μπορεί να δείχνουν μερικές φορές κάποιο πρόβλημα όπως τα κρύα πόδια.
Αλήθεια πόσες φορές έχετε κάνει sex με κάλτσες; Και πόσες φορές τις βγάλατε για να είστε sexy; Τελικά κορίτσια κάντε sex με τις κάλτσες σας θα σας ανεβάσει στα…ουράνια.
Παραδόξως , ένας απλός τρόπος για να ενισχύσουν οι γυναίκες την λίμπιντο τους είναι να βάλουν ένα ζευγάρι κάλτσες .
Σε μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία , οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 80% των γυναικών που συμμετείχαν ήταν σε θέση να επιτύχουν οργασμό όταν φόρεσαν κάλτσες , σε σύγκριση με το 50% που ήταν ξυπόλητες .
Σύμφωνα με τον Gert Holstege , ο οποίος ηγήθηκε της μελέτης, όλα είναι συνδεδεμένα με το πώς αισθάνονται ασφαλείς και άνετες οι γυναίκες . Οι περιοχές του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για το άγχος και τον φόβο πρέπει να απενεργοποιηθεί για μια γυναίκα να φτάσει με επιτυχία κορύφωση.
“Ένα ευχάριστο περιβάλλον , το οποίο περιλαμβάνει τη θερμοκρασία του δωματίου , είναι σημαντικό για να την κάνει να νιώσει ασφαλής και άνετη“, υποστηρίζει ο μελετητής.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr