Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Game of Thrones: 4 βασικά μαθήματα που πήραμε για το σεξ και τις σχέσεις

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την έναρξη του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones. Λίγες ώρες μέχρι να ακούσουμε το χαρακτηριστικό soundtrack που μας γεμίζει με ηδονή και ανυπομονησία. Λίγες ώρες απομένουν για να ασχοληθούμε σοβαρά με την πιο μακροχρόνια-τηλεοπτική και μη για πολλούς-σχέση μας. Και μιας και είπα σχέσεις, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά η θρυλική σειρά έχει βάλει το δικό της λιθαράκι στον τομέα αυτόν. Διότι μπορεί να χορτάσαμε σεξ, αλλά κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί, ότι οι φλογεροί πρωταγωνιστές μας έμαθαν πολλά και περί σχέσεων. Ας δούμε λοιπόν τα βασικά μαθηματάκια που πήραμε από τη Dany, τον Jon και όλο το παρεάκι.

Και μιας και μιλήσαμε για τους κεντρικούς και απόλυτους Daenerys και Jon Snow:

Nα έχεις κοινούς στόχους

Μπορεί ο ρομαντισμός να διδάσκει ότι τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά το Game of Thrones, αν εξαιρέσεις τους δράκους, τους men with no face, και μερικούς αθάνατους, στις διαπροσωπικές σχέσεις μας δίδαξε τον ρεαλισμό, μη σου πω και τον κυνισμό. Να έχεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου και κοινά ενδιαφέροντα. Μόνο έτσι θα ταιριάξετε. Όπως η Dany με τον Jon. Κοινός στόχος, κοινός εχθρός και τσουπ προέκυψε και ο έρωτας.

Βάλε τέλος στις τοξικές σχέσεις

Ξύπνησε επιτέλους και ο Jamie και τη χαιρέτησε τη Cersei. Η οποία του είπε ότι είναι και έγκυος στο παιδί του. Όχι όμως, δεν ήταν αρκετό για να τον πείσει, και ο μονόχειρ Βασιλοκτόνος εγκατέλειψε την πιο τοξική σχέση της ζωής του. Γιατί πέρα από το γεγονός ότι οι δυο τους είναι δίδυμα αδέρφια-για το GoT μιλάμε όλα είναι πιθανά-η ζοφερή Βασίλισσα του είχε κάνει τη ζωή ποδήλατο. Ε νισάφι πια!

giphy 1

Μη λες ψέματα

Βασικό και μη εξαιρετέο. Διότι θα έρθει η στιγμή που θα την πατήσεις όπως ο τετραπέρατος Littlefinger που πούλησε έρωτες και μεταξωτές κορδέλες στη Sansa. Η Sansa όμως την μυρίστηκε τη δουλειά, σε αντίθεση με την ολότρελη θεία της, και είπε να του δώσει ένα μαθηματάκι-βασικά έβαλε την Arya να τον σφάξει-. Και κάπως έτσι χαιρετήσαμε το πιο έξυπνο αγόρι της σειράς. Ή μήπως όχι;

giphy 2

Να μάθεις πότε να λες «όχι»

Ωραίο ζευγάρι ο Stannis o Baratheon και η Melissandre. Παράνομο, παθιασμένο, εκείνη πραγματικά πίστευε ότι όντως είναι ο Βασιλιάς που όλοι περιμένουν, αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς. Όσο βέβαια ήταν εν ζωή, ήταν εντελώς παραδομένος στα θέλω της καλής του, με αποτέλεσμα να πειστεί να κάψει μέχρι και την ίδια του την κόρη. Ηθικό δίδαγμα: Πρέπει να μάθεις να λες όχι. Ο Stannis δεν ήξερε και είδατε πού κατέληξε.

giphy 3

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή