Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Γιατί οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους αμέσως μετά το σεξ;

Γιατί οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους αμέσως μετά το σεξ;

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις αναλύσει με τις φίλες σου το συγκεκριμένο θέμα. Για ποιο λόγο, εκεί που έκανε για σένα σαν τρελός και παλαβός, ξαφνικά, και αφού φυσικά κάνατε σεξ, ή εξαφανίστηκε, ή έγινε απόμακρος και ψυχρός. Μη στενοχωριέσαι φίλη μου, και δεν κάνεις κάτι λάθος, ή μάλλον όχι τόσο λάθος, γιατί τα φάουλ σου τα έχεις κάνει κι εσύ.

Σύμφωνα με έρευνες, η συγκεκριμένη συμπεριφορά βρίσκεται στο DNA των αντρών ή για την ακρίβεια στην ψυχοσύνθεσή τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ειδικοί ανέλυσαν απαντήσεις αντρών πάνω στο φλέγον αυτό ζήτημα και το πόρισμα είναι το εξής: Ο άντρας είναι κυνηγός, κάτι που σημαίνει ότι η φύση του τον προστάζει να κυνηγήσει και φυσικά να κατακτήσει. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, και το λάθος πολλών γυναικών, είναι ότι κάνουν σεξ πριν καν υπάρξει οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα από τον άντρα, παρά μόνο η σεξουαλική έλξη.

Ένα άλλο πόρισμα-το οποίο δεν μας κάνει και τόσο μεγάλη εντύπωση- είναι ότι όσες περισσότερες σεξουαλικές συντρόφους είχε ένας άντρας στο παρελθόν, οι πιθανότητες να χάσει το ενδιαφέρον του αμέσως μετά το σεξ, είναι μεγαλύτερες. Το βασικό στην προκειμένη, είναι να αντιληφθεί το γυναικείο φύλο, ότι η προσπάθεια προσέλκυσης ενός άντρα-για σχέση μιλάμε πάντα-μέσω του σεξ, είναι λάθος και ότι καλό θα ήταν να έχει δημιουργηθεί προηγουμένως μία προσωπική επαφή.

Εξάλλου οι άντρες έχουνν την τάση να εκλαμβάνουν τη γυναικεία ροπή προς το σεξ ως έλλειψη πίστης (λάθος) με αποτέλεσμα αυτή που θα κατακτηθεί από το πρώτο κιόλας ραντεβού, αυτομάτως να ακυρώνεται ως πιθανή σύντροφος.

Σκληρό αλλά αληθινό.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr