Τρίτη , 28 Σεπτέμβριος 2021
Γιατί ένας άντρας εξαφανίζεται και τι να κάνεις

Γιατί ένας άντρας εξαφανίζεται και τι να κάνεις

Να ένα σενάριο που μπορεί να σου ακουστεί οικείο. Βγαίνεις με κάποιον αρκετό καιρό, μπορεί να είναι εβδομάδες ή και μήνες. Μιλάτε πολύ, βγαίνετε συχνά έξω και γενικά τα πάτε περίφημα. Μια σχέση φαίνεται στην ορίζοντα. Και ξαφνικά…εξαφανίζεται χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Εσύ προσπαθείς με κάθε τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί του αλλά εκείνος απλά είναι άφαντος.

Ίσως σου έχει έρθει ξαφνικό και είναι απόλυτα φυσιολογικό, στο μυαλό σου η ζημιά έχει γίνει γιατί εσύ έχεις καταφέρει ήδη να κολλήσεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα δυστυχώς γι αυτό. Μη βασανίζεις άλλο τον εαυτό σου γιατί χρειάζεσαι δύο λέξεις, αξιοπρέπεια και εγωισμός. Ένα μείγμα από οργή και αγανάκτηση σε διακατέχει τη στιγμή που απορείς πως τουλάχιστον δεν είχε τα μούτρα να σου το πει, τι δειλός!Οι περισσότεροι άντρες θα μπορούσαν να πατήσουν πάνω στα κάρβουνα για να μη μιλήσουν στη κοπέλα που έβγαιναν κάποιο καιρό, γι αυτό και απλά εξαφανίζονται.

Ένας άντρας μπορεί να εξαφανιστεί γιατί έχει τον φόβο της δέσμευσης,ναι και όμως φοβάται να μιλήσει και να πει τι νιώθει και αν του αρέσεις ή όχι. Προφανώς και δεν φταις εσύ και φταίει αυτός. Επιπλέον υπάρχει η περίπτωση να του τράβηξε κάτι καινούριο τη προσοχή ή ακόμα χειρότερα να γύρισε στη πρώην του. Χιλιάδες λόγοι μπορεί να είναι στο μυαλό του για να πάρει την απόφαση να εξαφανιστεί. Και τώρα που μάθαμε κάποιους από αυτούς πρέπει να σου πω και τι να κάνεις ώστε να το ξεπεράσεις πιο εύκολα.

1. Μη προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί του

Ακόμα και αν θέλεις απλά να μάθεις τι κάνει ή έγινε κάτι αστείο στη δουλειά και θέλεις να το μοιραστείς μαζί του. Μη το κάνεις. Σταμάτησε την επαφή μαζί του άμεσα αφού και εκείνος το ίδιο θέλει. Άλλωστε τι πιθανότητες έχεις να στείλεις μήνυμα και να πάρεις απάντηση από κάποιον που δεν είχε απαντήσει στα προηγούμενα δέκα μηνύματα σου; Να θυμάσαι αν ήθελε να σε δει ή να σου μιλήσει, θα το έκανε.

2. Μη το παίρνεις προσωπικά

Όταν ένας άντρας εξαφανίζεται είναι σχεδόν αναπόφευκτο να αισθανθείς μια πλημμύρα αμφιβολίας «τι έκανα λάθος, μήπως δεν ήμουν αρκετά καλή για εκείνον;»  Εσύ δεν έκανες κανένα λάθος λοιπόν και προφανώς δεν είσαι αρκετά καλή για εκείνον γιατί δεν θέλετε τα ίδια πράγματα. Αν θέλει κάτι εφήμερο δεν θα έπρεπε να σε ταλαιπωρήσει καθόλου. Ο τύπος απλώς δεν ήταν για εσένα. Και πίστεψε με ξέρω πολλές κοπέλες που είναι έξυπνες και όμορφες και απορούν ακόμα τι έφταιξε και εξαφανίστηκε ο «γκόμενος -φάντασμα». Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να το πάρεις προσωπικά γιατί κάτι τέτοιο θα ροκανίσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε απωθήσει από τους μελλοντικούς συντρόφους που θα γνωρίσεις καθώς το μυαλό σου θα είναι κολλημένο σε εκείνον.

3. Απασχόλησε το μυαλό σου

Όπως και μετά από τις πιο οδυνηρές εμπειρίες ξέρεις καλά πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Καθώς ο καιρός περνάει η μαγεία του σε βοηθάει να ξεχάσεις το παρελθόν. Πέρασε αρκετό χρόνο με φίλους, γράψου στο γυμναστήριο ή ασχολήσου περισσότερο με τη δουλειά. Και στις τρεις περιπτώσεις θα έχεις να κερδίσεις πολλά. Και σε παρακαλώ μη ξεκινήσεις να ψάχνεις το facebook, instagram, twitter του γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς. Κρατήσου απασχολημένη ώστε να μη τον σκεφτείς ούτε δευτερόλεπτο και πίστεψε με σίγουρα θα εμφανιστεί ο επόμενος που θα είναι καλύτερος.

 

 

 

Πηγή: agapimono.gr