Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Γιατί οι άντρες φοβούνται τις πολύ ωραίες γυναίκες;

Γιατί οι άντρες φοβούνται τις πολύ ωραίες γυναίκες;

Βλέπεις πολλές εμφανίσιμες γυναίκες single; Yπάρχει εξήγηση!

“Η ομορφιά είναι διαβατήριο”. Αυτό το ακούς από μικρό κορίτσι, αλλά όταν βγήκες εκεί έξω κατάλαβες πως ούτε στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά ούτε και στα προσωπικά σου σε βοήθησε να επιτύχεις τους στόχους σου. Το να ανοίξει η πόρτα δεν είναι τίποτα… Το να παραμείνει ανοιχτή είναι τα πάντα!

Στις εποχές που ζούμε θα έχεις παρατηρήσει πως όλο και περισσότερες ιδιαίτερα εμφανίσιμες γυναίκες είναι ελεύθερες.

Αυτό δείχνει πως ο νέος άνδρας πια διστάζει να κάνει το πρώτο βήμα με μια γυναίκα ομορφότερη γιατί η ιδέα της απόρριψης μειώνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Ακόμη κι αν ξεπεράσει το πρώτο στάδιο αμφιβολίας και επιχειρήσει να σε γοητεύσει, θα έχει πάντα στο μυαλό του πως θα βρεθεί κάποιος καλύτερος απο εκείνον που θα σε διεκδικήσει και στο τέλος θα σε κερδίσει. Επιπλέον, έχει πάντα στο νου του πως με τον αριθμό των θαυμαστών που έχεις γύρω σου μια απιστία από την πλευρά σου είναι ένα πιθανό σενάριο. Θα προτιμήσει λοιπόν να επιλέξει “κάτι λιγότερο” από σένα, με το οποίο θα αισθάνεται “κυρίαρχος” και άρα πιο ασφαλής μέσα στη σχέση.

Αν είσαι ελεύθερη και ωραία θυμίσου:

  • Να είσαι απλή με τους ανθρώπους για να μειώσεις το φόβο της απόστασης που γεννά η εντυπωσιακή εμφάνισή σου.
  • Μη φτάσεις ποτέ στο αντίθετο άκρο. Μην επιτρέψεις σε κανένα να σε μειώσει για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του.
  • Το ότι είσαι όμορφη δεν σημαίνει ότι η ζωή σού χρωστά τα πάντα. Δώσε στους ανθρώπους κομμάτια από τη ζωή σου και το χρόνο σου, άκουσε τα προβλήματά τους. Επένδυσε σε αυτούς για να εισπράξεις.
  • Δώσε στους γύρω σου να καταλάβουν ότι το… καπρίτσιο της φύσης να σε κάνει όμορφη δεν σε εμπόδισε να αποκτήσεις ενδιαφέροντα. Βελτίωσε ψυχικά και πνευματικά τον εαυτό σου. Έτσι θα αποκτήσεις ηρεμία και αρμονία.
  • Μάθε να διαχειρίζεσαι με σύνεση το θαυμασμό των ανδρών. Μη δίνεις δικαιώματα σε όσους δεν σε ενδιαφέρουν.
  • Μέσα στη σχέση προσπάθησε να εμπνεύσεις εμπιστοσύνη στο σύντροφό σου. Δείξε αφοσίωση.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr