Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Γιατί όταν δεν παίρνεις μήνυμα, είναι ΤΟ μήνυμα

Γιατί όταν δεν παίρνεις μήνυμα, είναι ΤΟ μήνυμα

Πατάς για ακόμη μία φορά το κουμπάκι για να φωτίσει η οθόνη του κινητού, μήπως και σου ήρθε κάποιο μήνυμα και δεν το αντιλήφθηκες μέσα στα τελευταία 2 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν από την προηγούμενη φορά όπου έκανες την ίδια κίνηση.

Φυσικά, αγνοείς τις επικίνδυνες θεωρίες για τα συχνότητες wi-fi που επιδρούν στα κύτταρα του εγκεφάλου όπως επίσης αγνοείς τις έρευνες των επιστημόνων που τονίζουν πόσο σημαντικό είναι να απενεργοποιούμε τη σύνδεση με το ίντερνετ στο κινητό όταν κοιμόμαστε (γιατί τότε δεν κάνουμε ποιοτικό ύπνο). Αγνοείς γενικά το τι συμβαίνει γύρω σου γιατί έχεις επικεντρωθεί στην οθόνη του κινητού, του tablet, του υπολογιστή, περιμένοντας μήνυμα του…

Όταν όμως το μήνυμα δεν έρχεται ή έρχεται υπό τις ακόλουθες συνθήκες, είναι καλό να δεις ρεαλιστικά το θέμα και να συνειδητοποιήσεις ότι το πιο ηχηρό μήνυμα είναι ακριβώς αυτό που δεν λαμβάνεις. Όταν υπάρχει επικοινωνία, αλλά είναι περίεργη, άβολη, αραιήΑνακάλυψε γιατίέχεις ήδη λάβει τα σημάδια που χρειάζεσαι για να πάψεις να παίζεις τον πομπό δίχως να έχεις έναν καλό δέκτη:

  • Αν σου στέλνει μήνυμα μόνο μετά τα μεσάνυχτα, πιθανότατα θα θέλει να εμφανίζεται μόνο μετά τα μεσάνυχτα. Εκτός αν ο άνθρωπος είναι νυχτοφύλακας και αποζητά την επικοινωνία όση ώρα βγάζει τη βάρδια. Διαφορετικά, το μήνυμα στις 2, 3, 4…τα ξημερώματα σημαίνει «πόσο διαθέσιμη είσαι να μοιραστούμε το πάπλωμα σου γιατί τυχαίνει να βρίσκομαι στη γειτονιά σου;»
  • Αν τα μηνύματα που στέλνει είναι περισσότερο για να ακυρώσει τα σχέδια που είχατε κάνει, τότε σταμάτα να ακυρώνεις τη δική σου ζωή περιμένοντας τον. Δεν είναι ότι δεν έχει χρόνο, είναι ότι δεν είσαι προτεραιότητα στη ζωή του.
  • Όταν η επικοινωνία σας βασίζεται μόνο στα μηνύματα, και δεν έχει προχωρήσει στατηλεφωνήματα, τότε σημαίνει πως δεν νιώθει αρκετά οικεία μαζί σου και το πιθανότερο είναι να θέλει να παραμείνει όπως έχει η κατάσταση.
  • Αν δεν ανέχεται ούτε ένα παράπονο κι εξαφανίζεται από το chat ως ένδειξη διαμαρτυρίας, τότε μην περιμένεις να σε στηρίξει μεθαύριο σε κάποια δυσκολία.
  • Αν λαμβάνεις μήνυμα μόνο για να βρεθείτε κάποιο συγκεκριμένο βράδυ της εβδομάδας, τότε μην τρέφεις ελπίδες πως σε σκέφτεται τις υπόλοιπες έξι μέρες κι απλώς δεν βρήκε το χρόνο να επικοινωνήσει. Δίνει το χρόνο που επιθυμεί να διαθέσει για εσένα, ούτε λεπτό παραπάνω.
  • Αν δεν είχατε ποτέ μια ουσιαστική συζήτηση αλλά ξέρει τι σου αρέσει στο κρεβάτι, έχει δει, σε φωτογραφίες τουλάχιστον, όλη τη συλλογή των εσωρούχων σου, τότε μην περιμένεις πως πίσω από τις κρύβεται ο Αλέξης. Γιατί δεν κρύβεται, σου δείχνει ολοφάνερα τι θέλει. Είναι δική σου επιλογή αν θα μείνεις αυτά, αλλά αν επιδιώκεις κάτι παραπάνω, είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να στο δώσει!

Τέλος, αν τα δικά σου, τελευταία μηνύματα είναι τελεσίγραφα…μην περιμένεις πως η πίεση θα φέρει αποτέλεσμα. Θυμήσου πως ο σκοπός είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που θα θέλει να κάνει πράγματα με εσένα, για εσένα…

 

 

 

 

 

Πηγή: agapimono.gr