Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γιατί πρέπει να φύγεις από έναν άντρα που δε σου δίνει σχέση

Γιατί πρέπει να φύγεις από έναν άντρα που δε σου δίνει σχέση

Φίλοι με προνόμια ή καλύτερα τίποτα; Το άρθρο αυτό δεν έχει στόχο να κρίνει τις ελεύθερες σχέσεις ούτε την απόφαση της κάθε γυναίκας να απολαμβάνει αποκλειστικά και μόνο το σεξ με κάποιον άντρα. Το άρθρο αυτό έχει στόχο να σου υπενθυμίσει πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να συμβιβάζεσαι με τα μισά όταν μπορείς να έχεις τα ΠΑΝΤΑ.

Αν γνωρίζοντας κάποιον επιθυμείς από εκείνον τις ερωτικές του συνευρέσεις χωρίς ρομαντισμούς και αυγουστιάτικες πανσελήνους τότε καλώς… ζήσε τη σχέση αυτή όπως την θες. Αν όμως πραγματικά τον θες και ονειρεύεσαι μαζί του κυριακάτικα χουζουρέματα, βόλτες χεράκι χεράκι, λόγια αγάπης και μια αφοσιωμένη σχέση τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις από το μενού το σεξ.
Ο γενικός κανόνας λέει πως σπάνια μπορείς να μετατρέψεις μια ελεύθερη σχέση σε σχέση. Ναι, γίνεται όπως η διπλή πανσέληνος σε έναν μήνα, αλλά μόνο μια φορά τον χρόνο!

Ο άντρας που δε σου δίνει αυτό που θες ενώ γνωρίζει τι θες δεν κάνει για σένα. Και εσύ δεν κάνεις για αυτόν. Εσύ έχεις να δώσεις τόσα και εκείνος τα απορρίπτει. Όσο δύσκολο και αν ακουστεί το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να του εξηγήσεις πως δεν σου αρέσει η κατάσταση και να φύγεις για άλλα και καλύτερα. Δεν χρειάζεται να μένεις στα ημίμετρα όταν μπορείς να τα βρεις όλα σε έναν. Και μπορείς γιατί το άλλο σου μισό είναι εκεί έξω. Σταμάτα να λες πως ταιριάζετε πολύ, πως μόνο αυτός κάνει την καρδιά σου να χτυπά και τα πόδια να τρέμουν. Η ζωή δεν είναι ταινία! Η ζωή θέλει καθημερινότητα και ευχάριστες στιγμές. Δεν χρειάζεται να περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο για το μήνυμα που δεν έρχεται παρά μόνο κάποια άκυρα βράδια μετά τα μεσάνυκτα. Είσαι σίγουρη πως αυτό θες για σένα; Δύο ώρες σεξ και μετά εβδομάδες μετά να τρώγεσαι γιατί δεν σε πήρε τηλέφωνο; Δείξε αυτοπεποίθηση, αγάπησε το σώμα και τον εαυτό σου και φέρσου του όπως πρέπει… Με αγάπη… και τότε θα έρθει και από τους άλλους.

 

 

 

Πηγή: queen.gr