Σάββατο , 2 Δεκέμβριος 2023
Γιατί σε κράζουμε εγώ και οι φίλες μου;

Γιατί σε κράζουμε εγώ και οι φίλες μου;

Το άρθρο απευθύνεται στους players της νέας εποχής

 

Είσαι παίκτης; Δεν εννοούμε να κλωτσάς το τόπι σε  κάποιο γήπεδο 5 Χ 5 με τα φιλαράκια σου ούτε να παίζεις στοίχημα πρωί βράδυ εννοούμε τον νέο τύπο άντρα που δεν μας αρέσει καθόλου και που παίζει τις γυναίκες στα δάχτυλα (ή έτσι νομίζει).

Οι εποχές λοιπόν φίλε αναγνώστη σε ώθησαν να γίνεις ο άντρας της μιας βραδιάς που προτιμά το «από κανάρα σε κανάρα» από το να έχει μία και κορώνα στο κεφάλι του. Μπορεί να είσαι γοητευτικός, να έχεις την εσάνς του κακού παιδιού (και ξέρεις πόσο αφροδισιακό είναι αυτό για εμάς), αλλά αγόρια το έχετε παρακάνει.

Οι φίλες μου τα έχουν πάρει και μου είπαν να σας πω τα εξής:

Πρώτο λόγος που σας κράζουμε:

Πρώτο ραντεβού. «Δεν έχω σχέση, αλλά αν βρω μια κοπέλα που να με καταλαβαίνει και να την θέλω ναι, θα ήθελα να κάνω σχέση». Τρίτο ραντεβού και λίγο μετά το σεξ. «Γενικά έχω πολύ δουλειά αυτή την περίοδο, δεν έχει να κάνει με σένα, εγώ δεν μπορώ να δεσμευτώ». Είσαι διπολικός και ψεύτης! Κλείνει πόρτα.

Δεύτερος λόγος που σας κράζουμε:

Αν ενδιαφέρεστε για μια νύχτα μόνο μην μας τρελαίνετε στα μηνύματα, κομπλιμέντα και τηλέφωνα πριν τη μεγάλη συνάντηση… Δίνετε την εντύπωση πως σας χτύπησε ο έρωτας και μας αφήνετε το περιθώριο να κάνουμε σκέψεις για σχέση. Θες αγόρι μου one night stand; Πες ένα «σε θέλω, αλλά δεν είμαι για κάτι περισσότερο» και άσε να αποφασίσω αν μου αρέσει η πρότασή σου… Πάντως μην παριστάνεις τον ερωτοχτυπημένο…

Τρίτος λόγος που σας κράζουμε:

Και αφού δε θες σχέση και αφού τελικά κάναμε μια φορά σεξ γιατί μου στέλνεις μήνυμα μετά από μια εβδομάδα; Εσύ μπορεί να θέλεις επανάληψη, αλλά αφού βλέπεις ότι ζορίζομαι να περιοριστώ στο σεξουαλικό κομμάτι γιατί μου το ζητάς; Be a man και μην με τριγυρίζεις με άτακτες προθέσεις όταν το πρωί δεν θα με πάρεις τηλέφωνο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr