Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γίνε ειδικός στα quickies!

Γίνε ειδικός στα quickies!

Γιατί τα «γρήγορα» αρέσουν και στις γυναίκες.

Τα γρήγορα είναι και τα καλύτερα; Η πλειοψηφία των αντρών ισχυρίζεται πως «ναι» και όσο έκπληξη και αν σου κάνει ΚΑΙ οι γυναίκες τα λατρεύουν εξίσου. Τι μπορεί να κάνει, όμως, μια γυναίκα να ανυπομονεί για ένα… στα γρήγορα; 4 μυστικά που πρέπει να ξέρεις!

 

Στα (πολύ) γρήγορα
Αγαπητέ αναγνώστη αν δεν μπορείς να την αιφνιδιάζεις πού και που τότε δε θα γίνεις ποτέ ένας αξέχαστος εραστής. Μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας που ξέρω ακριβώς πως θα ξεκινήσει και θα τελειώσει η μέρα μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αναζωογονητικό είναι να με ξυπνήσεις με φιλιά (πιο χαμηλά πιο χαμηλά) μισή ώρα πριν το ξυπνητήρι. Θα σε σκέφτομαι όλη μέρα και το χαμόγελο θα επιστρέψει στα χείλη μου.

Ξύπνησε την αδρεναλίνη της
Δεν είπαμε να την πας για bungee jumping ούτε να κάνετε σεξ σε κάποια έξοδο στην εθνική οδό! Μπορείς για παράδειγμα να αφήσεις το παράθυρό του δωματίου ανοιχτό ή και ακόμα καλύτερα να κάνετε σεξ στο μπαλκόνι σας (χωρίς πολλές φωνές βέβαια!). Η ιδέα ότι μπορεί να σας πιάσουν είναι το καλύτερο κομμάτι του γρήγορου σεξ.

Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία
Ακόμη και το πιο γρήγορο σεξ στην ιστορία αξίζει ένα καλό περιβάλλον! Ξέχασε το βρώμικο μπάνιο κάποιου club ή τα φτηνά ξενοδοχεία. Τίποτα χειρότερο από ένα κρεβάτι με βρώμικα σεντόνια. Αν θες ένα γρήγορο σεξ που και οι δύο θα απολαύσετε κανόνισε ένα χώρο που διατηρεί τα στάνταρ και θα φιλοξενήσει το dirty σεξ σας, αλλά δεν θα είναι dirty!

Συγκεντρώσου στην απόλαυση και όχι στον οργασμό της
Βεβαίως και ο στόχος είναι ο οργασμό της, αλλά αν επικεντρωθείς στην απόλαυσή της τότε μόνο θα τον πετύχεις. Άγγιξέ την, χάιδεψε την, φίλησέ την, κάνε την να νιώσει πιο ποθητή από ποτέ, ασχολήσου με το σώμα της και άσε τη στιγμή να σας πάει εκεί που πρέπει να σας πάει.

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr