Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Γίνε καλύτερος εραστής! Αυτά θέλει να ακούσει μια γυναίκα από τα χείλη σου

Γίνε καλύτερος εραστής! Αυτά θέλει να ακούσει μια γυναίκα από τα χείλη σου

Και να είσαι καλός πρέπει να το διαβάσεις!

Καλός εραστής δεν είναι εκείνος που έχει καλή τεχνική, μπόλικη εμπειρία ή εκείνος που ξέρει το μισό Κάμα Σούτρα. Καλός εραστής για κάθε γυναίκα είναι εκείνος που μπορεί να την ικανοποιεί τόσο σωματικά όσο και εγκεφαλικά.

 

Την σωματική ικανοποίηση θα στην αναλύσουμε σε κάποιο άλλο άρθρο… Στο εγκεφαλικό κομμάτι σου κάνουμε μια εισαγωγή με 4 προτάσεις που μπορείς να της πεις και να την ιντριγκάρεις εκτός και εντός κρεβατοκάμαρας.

«Eίσαι καταπληκτική στο κρεβάτι»
Είτε είναι η σύντροφος σου, είτε είναι η κοπέλα που σε ενδιαφέρει μόνο για σεξ το να την κάνεις να αισθάνεται σαν τη θεά της κρεβατοκάμαράς σου συμβάλλει στο να  απολαύσεις το σεξ σας ακόμη περισσότερο. Το να της πεις απλά ότι δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτά που σου κάνει την αυξάνει τη διάθεση να ανακαλύψει τις δικές σου φαντασιώσεις!

«Είμαι τυχερός που σε έχω»
Αυτό το συναίσθημα του μόνο αυτή υπάρχει για σένα είναι που θα την κάνει να θέλει να σου δώσει τα πάντα. Το να εκτιμάς της προσωπικότητά της, τα χαρίσματά της και όλα σου δίνει και κάνει είναι ο λόγος που είναι δίπλα σου. Πες της λοιπόν ένα βράδυ πως είναι η μοναδική για εσένα και πως η ζωή σου είναι πιο όμορφη εξαιτίας της! Μην μείνεις έκπληκτος αν τη δεις να λιώνει.

«Ξέρεις τι σκέφτομαι…;»
Αποκάλυψε της τις σκέψεις. Είτε είναι για κάτι απλό στη δουλειά είτε για τους φίλους σου είτε για την οικογένειά σου η γυναίκα νιώθει οικεία όταν ξέρει πολλές πληροφορίες για σένα. Και επειδή οι γυναίκες είναι πολύπλοκες… Περισσότερη οικειότητα, περισσότεροι οργασμοί!

«Σ’αγαπώ»
Η απόλυτη φράση για την ιδιοσυγκρασία κάθε γυναίκας. Δεν προτείνουμε να το πεις για να κερδίσεις κάτι ή να το πεις ενώ δεν το αισθάνεσαι. Να το πεις, όμως, αν το νιώθεις και μην το κρατάς για σένα ή για να το δείξεις με πράξεις! Οι πράξεις τέλειες, αλλά αυτή η λεκτική αποκάλυψη στο γυναικείο μυαλό πυροδοτεί εκατομμύρια νευρικές απολήξεις που οδηγούν σε καλύτερο σεξ.

 

 

 

Πηγή: onsports.gr