Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Η «γυναίκα από πάνω» είναι η πιο επικίνδυνη στάση

Η «γυναίκα από πάνω» είναι η πιο επικίνδυνη στάση

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η στάση «καουμπόισα» είναι υπεύθυνη για τα μισά κατάγματα πέους που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Ίσως να έχει απελευθερώσει τις γυναίκες από την αγγαρεία της «ιεραποστολικής στάσης» αλλά φαίνεται ότι αρκετοί άνδρες πληρώνουν ένα οδυνηρό τίμημα για αυτό. Η “γυναίκα από πάνω” αποτελεί την πιο επικίνδυνη στάση, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι αυτή η στάση είναι υπεύθυνη για το 50% των καταγμάτων πέους που συμβαίνουν στην κρεβατοκάμαρα. Η έρευνα αποκαλύπτει επίσης ότι η στάση «στα τέσσερα» έρχεται δεύτερη με 29%.

Οι γιατροί και οι επιστήμονες εξέτασαν ασθενείς που έχουν επισκεφθεί τα επείγοντα σε τρία νοσοκομεία με την υποψία κατάγματος πέους για μια περίοδο 13 χρόνων.

Οι μισοί από αυτούς ανέφεραν ότι άκουσαν κάτι σαν ρωγμή πριν βιώσουν πόνο και οίδημα. Ο μέσος όρος ηλικίας ήταν τα 34 χρόνια και κάποιοι από τους άνδρες αυτούς περίμεναν μέχρι και έξι ώρες πριν ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Advances in Urology» αναφέρει: «Η έρευνά μας υποστηρίζει ότι η σεξουαλική επαφή με «την γυναίκα από πάνω» είναι η πιο επικίνδυνη όσον αφορά στα κατάγματα πέους. Οι επιστήμονες επισημαίνουν επίσης ότι υποθέτουν ότι «όταν είναι οι γυναίκες από πάνω συνήθως ελέγχει τις κινήσεις της με όλο το σωματικό βάρος να πέφτει πάνω στο πέος και δεν είναι σε θέση να διακόψει την πράξη όταν η διείσδυση γίνεται με λάθος τρόπο, καθώς για τη γυναίκα συνήθως το πλήγμα είναι μικρό και δεν περιλαμβάνει πόνο σε αντίθεση με τον άντρα».

Πηγή: baby.gr