Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Girl Power: 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνεις την πρώτη κίνηση

Διάγουμε καιρούς δύσκολους και χαλεπούς. Οι ζωές μας αλλάζουν, ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα αλλάζει, το εργασιακό καθεστώς επίσης και ο κατάλογος δυστυχώς είναι μακρύς. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν και οι σχέσεις να μείνουν ανεπηρέαστες από όλο αυτό. Οι νέοι χωρίς υπερβολή, έχουν δεχτεί ισχυρό πλήγμα. Δεν μπορούν να βγουν, να φλερτάρουν και να έχουν την επαφή των προηγούμενων χρόνων, κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πάντα γίνονται μέσω διαδικτύου. Και μιας και τα chatrooms είναι πια το Α και το Ω στις ζωές μας, παρατήρησα το εξής: Η αυτοπεποίθησή μας, όταν παρεμβάλλεται μία οθόνη, ξαφνικά γιγαντώνεται. Και με γνώμονα αυτό, σου προτείνω να κάνεις το πρώτο βήμα με το αγόρι που σου αρέσει για ένα virtual ραντεβού, ή έστω ένα κανονικό όταν αρθεί το lockdown. Και παρακάτω σου έχω 5 λόγους για να πάρεις πρωτοβουλία, οι οποίοι θεωρώ ότι θα σε πείσουν.

Οι άντρες έχουν μία δυσκολία…

Στο να πιάσουν τα υπονοούμενα. Όχι δεν υστερούν σε ευφυία σε καμία περίπτωση, απλά με τα κρυφά μηνύματα και τα συμπεράσματα δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά. Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα εσύ να πιστεύεις ότι έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα, και εκείνος να μην έχει πραγματικά ιδέα. Οπότε, μάλλον ήρθε η ώρα να τα πεις έξω από τα δόντια.

Επίσης…

Δεν ξέρω τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, αλλά όλο και περισσότεροι άντρες είναι ντροπαλοί. Αυτό βέβαια από την μία είναι γλυκύτατο, αλλά από την άλλη δεν βοηθάει και πολύ στην εξέλιξη των πραγμάτων. Είπαμε, είναι αξιαγάπητο το γνώρισμα αυτό, αλλά μην περιμένουμε και 10 χρόνια για μία κίνηση. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.

Φυσικά…

Θα φανείς μία γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μία γυναίκα που διεκδικεί αυτό που θέλει και θέτει τους δικούς της κανόνες. Άσε που θα τον βγάλεις και από τη δύσκολη θέση!

Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους…

Ξέρεις πολλές που πήραν πρωτοβουλία και τις απέρριψαν; Κακά τα ψέματα, κάνοντας το πρώτο βήμα, ενσαρκώνεις το όνειρο κάθε άντρα: Να του «την πέσει» η γυναίκα!!! Πίστεψέ με, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

giphy 1

Αλλά ακόμα και αν σε απορρίψει…

Θα νιώσεις τόσο καλά με τον εαυτό σου, που δεν θα σε απασχολήσει και πολύ. Ήθελες, διεκδίκησες, βρήκες πόρτα… πάμε γι’ άλλα. Η αυτοπεποίθησή σου συνεχίζει να είναι στα ύψη, γιατί πολύ απλά ανέλαβες δράση. Και αυτό δεν είναι ποτέ αρνητικό!

Διάβασε ακόμη:

Τρία λάθη που πιθανότατα θα καταστρέψουν τη σχέση σου

Πέντε σειρές που μπορείς να παρακολουθήσεις με τον αγαπημένο σου (και να αρέσουν και στους δύο)


Πηγή