Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Γλώσσα του σώματος: Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει;

Γλώσσα του σώματος: Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει;

Όταν προκύπτουν τα μεγάλα ερωτηματικά αν σε θέλει, πόσο σε θέλει και κυρίως για ποιο λόγο σε θέλει νιώθεις πως χρειάζεσαι μεταφραστή για να τον αποκωδικοποιήσεις; Άσε μην απαντήσεις γιατί ξέρουμε ότι θα πεις ναι! Οι ειδικοί του body language εξηγούν τα σημάδια που στέλνουν τα αγόρια στα κορίτσια όταν έχουν ενδιαφέρον και επισημαίνουν πως δεν είναι σημαντικό τι σου λένε αλλά τι κάνουν!

Κάποιος γλείφει τα χείλη του;
Το έχεις δει στις ταινίες καρτούν! Όταν μια γάτα ετοιμάζεται να πιάσει το ποντίκι γλείφει τα χείλη του. Σωστά; Την ίδια συμπεριφορά έχουν και τα αγόρια μπροστά στο θήραμά τους. Το κάνει γιατί “πεινάει” για σένα. Γλείφουμε τα χείλη μας όταν βλέπουμε κάτι που ποθούμε. Και επιπλέον όταν γινόμαστε νευρικοί τα χείλη μας ξηραίνονται.

Κάνει τα μαλλιά σου στην άκρη για να δει τα μάτια σου;
Κάθε φορά που ο άντρας σε πιάνει αυτό δείχνει ότι είναι γοητευμένος από σένα. Αν όμως προσπαθεί να δει τα μάτια σου αυτό δείχνει πως θέλει κάτι παραπάνω από σένα από σεξ. Είναι σημάδι ότι θέλει να σε αγγίξει, να έρθει κοντά σου και θέλει μια δικαιολογία για να το κάνει. Επίσης θέλει να δει πως θα αντιδράσεις όταν έρχεται για περισσότερη οικειότητα. Αν απομακρυνθείς ή κάνεις κάποια γκριμάτσα τη στιγμή που πιάνει τα μαλλιά σου δείχνεις πως δεν τον θες.

Σηκώνει τα φρύδια του;
Αν σηκώσει και κατεβάζει τα φρύδια του γρήγορα είσαι τυχερή γιατί ενδιαφέρεται. Αν συνδυάζεται μάλιστα και με ένα χαμόγελο τότε μπορείς να συμπεράνεις πως σε θέλει αρκετά. Δείχνει ότι προσπαθεί να είναι καλός και γλυκός προς τα εσένα. Γενικά αυτή  κίνηση είναι αντανακλαστική των ματιών μας όταν θέλουμε να δούμε όσο περισσότερο γίνεται από αυτό που έχουμε μπροστά μας.

Μιλάει με τα χέρια του;
Οι άντρες που μιλάνε με τα χέρια τους είναι συνήθως καλοί στην επικοινωνία και σύμφωνα με τους ειδικούς πιθανόν να θέλει να σου μιλήσει σοβαρά και δεν ξέρει πώς να στο πει. Όταν χρησιμοποιούμε τα χέρια μας έχουμε μεγαλύτερη πρόσβαση στις συναισθηματικής φύσεως πληροφορίες του εγκεφάλου μας. Και όσο πιο έντονες οι κινήσεις του τόσο πιο πολύ σε θέλει.

Χτενίζει τα μαλλιά του με τα χέρια του;
Όταν τα πουλιά θέλουν να βρουν ταίρι καθαρίζουν τα φτερά τους και το ίδιο περίπου κάνουν και τα αγόρια. Το κάνουν για να σου τραβήξουν την προσοχή. Αν βάλει τα χέρια του ανάμεσα στα μαλλιά του και το συνδυάσει με ένα χαμόγελο είναι σήμα πως θέλει να είναι ωραίος για σένα. Αν το κάνει τη στιγμή που έρχεται προς το μέρος σου τότε δείχνει αμηχανία. Αν σου αρέσει τότε αυτή είναι η στιγμή να του κάνεις ένα κομπλιμέντο για να χαλαρώσει.

Κάθεται μπροστά σου με τα πόδια ανοιχτά;
Αυτή η κίνηση δείχνει αρρενωπότητα και δήλωση πως αυτός είναι το αρσενικό. Μπορεί ακόμη να θεωρεί πως αυτή η κίνηση μπορεί να σε διεγείρει γιατί πιστεύει ότι σου δείχνει ένα μικρό preview του πιο δυνατού του σημείου!

Σου δείχνει τις παλάμες του;
Όταν δεις να το κάνει αυτό σου ζητάει άδεια για να έρθει πιο κοντά σου. Επίσης αποκαλύπτει ότι είναι άνετος στο να πάρεις εσύ το πάνω χέρι από εδώ και πέρα. Είναι πολύ αθώα κίνηση και πάντα κάτι σημαίνει κάτι. Αντιθέτως οι κρυμμένες παλάμες δείχνουν ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο χωρίς άγχος.

Πηγή: queen.gr