Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Greek lover; 5 τρόποι που μας φλερτάρεις και μας ξενερώνεις!

Greek lover; 5 τρόποι που μας φλερτάρεις και μας ξενερώνεις!

Δεν έχει σημασία αν έχεις κοιλιακούς ή όχι, αν διαθέτεις την κόμη του George Clooney  ή αν μοιάζεις στον Hugh Jackman (προσωπικό κόλλημα) σημασία έχει ο τρόπος σου…

 

Το πώς θα μας πλησιάσεις την πρώτη φορά και ο τρόπος που θα μας φλερτάρεις. Οτιδήποτε παιδιάστικο, έμμεσο ή από το Facebook απορρίπτονται. Κάτσε να σου εξηγήσουμε ακριβώς τι δεν πρέπει να κάνεις στο φλερτ…

Την ρωτάς για συμβουλές στα προσωπικά σου

Εσύ πιστεύεις πως θα την κάνει να ζηλέψεις, αλλά η συζήτηση μοιάζει με συζητήσεις στο προαύλιο του Λυκείου. Οποιαδήποτε έμμεση προσπάθεια να σου αποκαλύψει τα συναισθήματά της είναι μη αποδεκτή και προσπάθησε τέτοιες στρατηγικές να της αποφεύγεις σε κάθε κοπέλα που γνωρίζεις και θες κάτι σοβαρό.

Κάνεις ώρες να απαντήσεις στο μήνυμά της

Αν μια κοπέλα σου αρέσει και ως τακτική καθυστερείς να απαντήσεις στο μήνυμά της δεν θα περάσεις την εικόνα του άνετου και «δεν περίμενα πάνω από το κινητό μου», αλλά εκείνου του μπλαζέ τύπου που αδιαφορεί. Και αν εκείνη είναι μια δυναμική παρουσία τότε δυο – τρεις να της το κάνεις και θα περάσει στον πιο διαθέσιμο άντρα του inbox  της. Σόρι!

Την φλερτάρεις από μακριά, αλλά δεν πλησιάζεις

Τι ακριβώς περιμένεις; Οι ματιές να παίζουν όλο το βράδυ και να έρθει εκείνη να σε κεράσει και ποτάκι; Πασέ μέθοδος και απόλυτα λανθασμένος γιατί από την πρώτη στιγμή χάνεις το πάνω χέρι στη σχέση και ποιος φοράει παντελόνια! Πλησίασέ την και πες της την γνώριμη ατάκα σου… Πάντως μην κάθεσαι άλλο στο σκαμπό.

Κάνεις πολλά αστεία στις φίλες της για να σε προσέξουν

Πρόκειται ένα παλιό κόλπο, αλλά διατηρούμε πολλές αμφιβολίες για το πόσο αποτελεσματικό είναι. Γίνεσαι κολλητός με τις φίλες της, λες τα πιο πετυχημένα αστεία, η παρέα γελάει με όσα λες και η προσπάθεια να την καταπλήξεις σε έφερε κατευθείαν στο «σε βλέπω σαν φίλο». Μην το παρακάνεις λοιπόν!

Πατάς like σε κάθε δημοσίευση στο Facebook

Ένα like, δύο like και από inbox τίποτα; Τι νομίζεις ότι μας λες με αυτό; Τίποτα! Δεν  το λαμβάνουμε ως σημάδι ότι μας θες καθώς γνωρίζουμε πως μπορεί να κάνεις το ίδιο και σε άλλες εκατό διαδικτυακές σου φίλες. Το σωστό φλερτ θέλει επικοινωνία από κοντά και όχι από τα social media.

 

 

 

Πηγή: onsports.gr