Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
H επιστροφή του πρώην: Τι να κάνεις όταν σε διεκδικεί ξανά

H επιστροφή του πρώην: Τι να κάνεις όταν σε διεκδικεί ξανά

Χωρίσατε, σε πλήγωσε και το μόνο που ήθελες είναι να επιστρέψει μια μέρα στη ζωή σου, ζητώντας σου συγνώμη. Η μέρα αυτή ήρθε, αλλά για να μπορέσεις να προστατέψεις τον εαυτό σου πρέπει να πάρεις χρόνο για να μπορέσεις να ζυγίσεις σωστά τα νέα δεδομένα.

Κάνε αργά βήματα
Σε καμία περίπτωση μην γυρίσεις με την πρώτη κίνηση μετάνοιας που θα σου δέιξει. Πάρε τον χρόνο σου για να επικοινωνήσεις με τον εαυτό σου πόσο άλλαξες από τον χωρισμό, πόσο σε πλήγωσε, ποια είναι τα κίνητρά του και ποια είναι τα δικά θέλω σου. Άφησέ τον να σου αποδείξει αν άλλαξε και τι ζητά από την ζωή σου με αυτή την ξαφνική επιστροφή. Το κίνητρο δεν είναι πάντα η αγάπη.

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου
Επέστρεψε λοιπόν και εσύ ήσουν σίγουρη πως αυτό ήθελες. Τώρα που επέστρεψε οι δεύτερες σκέψεις πρέπει να ξεκινήσουν. Μίλησε μαζί του ώριμα και μάθε τα ειλικρινή συναισθήματά του για εσένα. Αν σου αποκαλύψει ότι έχει συναισθήματα, αλλά νιώθεις πως δεν είναι αληθινά μην σπαταλάς τον χρόνο σου. Αν πάλι έχει θα το καταλάβεις. Άκουσε το ένστικτό σου.

Δώσε συγχώρεση
Πρέπει να καταλάβεις πριν από οποιαδήποτε απόφαση πως ένας χωρισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για κάθε άνθρωπο να ωριμάσει και να μεταμορφωθεί σε κάτι καλύτερο. Αν και οι δύο ωριμάσετε μέσα από τη διαδικασία του χωρισμού η νέα αγάπη που θα γεννηθεί και η δέσμευση που θα προκύψει θα διαφέρει από την προηγούμενη. Αν δεν αποφασίσεις να συγχωρέσεις τον σύντροφό σου για το παρελθόν και να σταματήσεις να τον τιμωρείς δεν θα μπορέσετε να πάτε μπροστά.

Κράτησε την ανεξαρτησία σου
Είναι πολύ εύκολο να χάσουμε τον εαυτό μας σε μια σχέση. Και το ειρωνικό κομμάτι της υπόθεσης είναι πως αυτός είναι και λόγος που μια σχέση φτάνει στο τέλος της. Προσπάθησε όμως να μην χάσεις την ανεξαρτησία σου και μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη. Διατήρησε το πρόγραμμά σου, τις δραστηριότητες σου και ζήσε και έξω από τα δικά του θέλω ακόμα και αν είστε μαζί.

Πηγή: queen.gr