Παρασκευή , 24 Μάρτιος 2023
Οι 4 γυναικείες ανασφάλειες που καταστρέφουν τη σχέση σου

Οι 4 γυναικείες ανασφάλειες που καταστρέφουν τη σχέση σου

Ναι, οι περισσότερες γυναίκες έχουν ατέλειες. Τα μαλλιά μας δεν είναι πάντα τέλεια, το σώμα μας δεν είναι σαν τα κορίτσια στα περιοδικά, το πρόσωπό μας δε θυμίζει μοντέλο. Αυτά τα δεδομένα, όμως, δεν μπορούν να γίνουν οι ανασφάλειες, που θα μπουν ανάμεσα σε εσένα και εκείνον. Σταμάτησε τώρα να ταλαιπωρείς τη σχέση σου με δικές σου σκέψεις που τον μπερδεύουν και τον απομακρύνουν από σένα. Aυτοί είναι τέσσερις φόβοι που συνήθως οι γυναίκες προβάλλουν στον αγαπημένο τους και σαμποτάρουν τη σχέση σου.

Θεωρείς πως δεν είσαι αρκετά όμορφη και έχεις χιλιάδες μειονεκτήματα
Ένας άντρας που σε ποθεί δεν θα προσέξει ή δεν θα τον πειράξει αν έχεις μερικά παραπανίσια κιλά, κυτταρίτιδα, ραγάδες, μια επιδερμίδα που δε λάμπει το πρωινά. Ο κατάλληλος άντρας για εσένα δεν θα νοιαστεί για όλα αυτά. Αν τον ενδιαφέρουν οι ατέλειες σου και τις σχολιάζει τότε έχει τις δικές του ανασφάλειες που πρέπει να αντιμετωπίσει. Επειδή λοιπόν εσύ δε βλέπεις τη τελειότητά σου όταν κοιτάς τον καθρέφτη δε σημαίνει πως εκείνος δε βλέπει πόσο τέλεια είσαι όταν σε κοιτάει. Θυμήσου πως ο άντρας δε θα προσέξει αυτά που σε απασχολούν μέχρι να του τα πεις εσύ. Για αυτό μην το κάνεις.

Θεωρείς πως τα κομπλιμέντα του δεν είναι αλήθεια
Όταν σου λέει πως είσαι όμορφη, το εννοεί και το λέει γιατί το πιστεύει. Αν εσύ μετά από κάθε κομπλιμέντο που σου κάνει μειώνεις τον εαυτό σου είναι σαν πετάς το δώρο που σου κάνει στα μούτρα του. Πες ευχαριστώ, αποδέξου τα καλά του λόγια και μην σχολιάζεις αρνητικά κάθε φορά.

Θεωρείς πως σκέφτεται ακόμα την πρώην του
Οι πρώην είναι πρώην για κάποιο λόγο και οι άντρες δεν τις σκέφτονται εκτός και αν μιλάμε για ένα διαζύγιο όπου η διατροφή και τα παιδιά είναι στη μέση. Αν νιώθεις ανασφάλεια για την πρώην του μίλησε για αυτό και ξεκαθάρισε το τοπίο. Ο μόνος λόγος που μια πρώην συνεχίζει να τηλεφωνεί είναι όταν κάποιος σηκώνει το τηλέφωνο. Αν τον εμπιστεύεσαι, δούλεψε τους φόβους σου και απελευθέρωσε επιτέλους τις ανασφάλειες σου.

Θεωρείς πώς συμπεριφέρεται σαν τον πρώην σου
Ο αγαπημένος σου δεν έχει σχέση με το παρελθόν σου. Αν συμπεριφέρεται σαν τον πρώην σου αυτό έχει να κάνει με σένα και τις επιλογές σου. Αλλά αν είναι ο εαυτός του και εσένα σου θυμίζει πράγματα από το ερωτικό σου παρελθόν γιατί να είναι πρόβλημα; Νομίζεις πως το σωστό είναι να είναι τέλειος και να μη κάνει ποτέ λάθος; Πάρε τον χρόνο σου και δούλεψε τα συναισθημάτα που ένιωθες στο παρελθόν για καταστάσεις, αλλά δεν έχουν να κάνουν με εκείνον. Μην τον κάνεις να νιώθει πως δεν είναι αρκετός για εσένα γιατί στο τέλος θα σταματήσει να προσπαθεί να γίνει καλύτερος.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr