Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024
Οι φίλες μας σου αποκαλύπτουν: 11 πράγματα που (σίγουρα) κάνεις στο σεξ, αλλά οι γυναίκες απεχθάνονται

Οι φίλες μας σου αποκαλύπτουν: 11 πράγματα που (σίγουρα) κάνεις στο σεξ, αλλά οι γυναίκες απεχθάνονται

Αγαπητέ αναγνώστη… σαν σε βλέπουμε… Δεύτερα στο γραφείο μετά από ένα καυτό σαββατοκύριακο (όλο και κάπου θα πήγες για ρακέτες) και μετά από μια Κυριακή καθισμένος στον καναπέ σου για να δεις το Final Four (είδες πόσο σε ξέρουμε;).

Ύστερα από δύο μέρες που σου δώσαμε ρεπό επανερχόμαστε  δυναμικά στα πολύ ενδιαφέροντα θέματά μας που αφορούν εσένα και το ωραίο φύλο…

Σήμερα καταπιανόμαστε με το εξής απόλυτα επιμορφωτικό θέμα… Τι δεν πρέπει να κάνεις στη σύντροφό σου στο κρεβάτι.

Για να γίνει η τοποθέτησή μας εμπεριστατωμένη κάναμε έρευνα. Ρωτήσαμε 11 γυναίκες ποιο είναι το νούμερο ένα στοιχείο που τις χαλάει στον σύντροφό τους στο σεξ… και οι απαντήσεις τους πρέπει να γίνουν η βίβλο σου.

«Τίποτα δεν μπορεί να μας ξενερώσει πιο γρήγορα από το να ζητάς πράγματα από εμάς στο κρεβάτι που είναι πολύ νωρίς να κάνουμε. Δεν είμαστε τόσο άνετες όσο φαντάζεσαι. Κράτησε τη δημιουργικότητά σου για τους επόμενους μήνες». Κατερίνα, 32 ετών.

«Όταν το σεξ μαζί σου διαρκεί ένα λεπτό και δεν έκανες καν προσπάθεια να επεκτείνεις τη διάρκεια»! Μαρία, 34 ετών.

«Όταν πέφτεις στο κρεβάτι χωρίς να έχεις κάνει ντους ή να έχεις πλύνει τα δοντάκια σου».  Άννα, 28 ετών.

«Όταν μετά από μερικούς μήνες που έχουμε σχέση σταματάς τα προκαταρκτικά! Θα έπρεπε να ξερεις πως αυτό δεν θα βοηθήσει κανέναν». Πέγκυ, 40 ετών.

«Όταν φτάνεις στην κορύφωσή σου, αλλά ήσουν τόσο σιωπηλός που δεν κατάλαβε κανείς τι έγινε». Έλενα, 27 ετών.

«Όταν θέλεις υπερμαραθώνιο στο σεξ, έχεις ξεπεράσει τις δύο ώρες εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι πως το πρωί πρέπει να ξυπνήσω νωρίς και εσένα σου ήρθε η έμπνευση βράδυ καθημερινής». Χριστίνα, 37 ετών.

«Οι κακές λέξεις. Βεβαίως και μπορεί να δώσει παθιασμένη διάθεση στη συνεύρεσή μας το γνωστό dirty talking… αλλά αν όλο το βράδυ ακούμε μπινελίκια μας κάνει να αναρωτιόμαστε που πήγε ο ρομαντισμός». Βιβή, 30 ετών.

«Όταν προσπαθείς να βγάλεις τα εσώρουχά μας με τα δόντια. Ή θα μας δαγκώσεις κατά λάθος ή δεν θα τα καφέρεις ποτέ ή θα δείχνεις σαν χαζός. Άστο καλύτερα». Δέσποινα, 38 ετών.

«Όταν θέλεις να δοκιμάσουμε πράγματα που είδες στο ίντερνετ! ΟΧΙ. Απλά όχι». Μυρτώ, 31 ετών.

«Όταν αποφασίζεις να μας ρίξεις μερικές ξυλιές, αλλά στο τέλος ξενερώνουμε γιατί το παράκανες». Άρτεμις, 29 ετών.

«Όταν παίρνεις την πιο αστεία φάτσα σου κατά τη στιγμή της κορύφωσης  και θέλουμε να γελάσουμε… Εντάξει, μετά σε βρίσκουμε γλυκούλι, αλλά γενικά  απέφυγε τις πολλές γκριμάτσες». Κική, 26 ετών.

Τώρα δεν έχεις δικαιολογία να απογοητεύεις την καλή σου!

 

 

 

Πηγή: goodgalgonebad.blogspot.gr