Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ.. ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ.. ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥ

Σε ό,τι αφορά το σεξ, το… μεγαλύτερο δεν είναι πάντα και καλύτερο. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο δεν ισχύει για όλες τις στάσεις και κινήσειςκατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Ακολουθεί ένας οδηγός με τέσσερις στάσεις που απευθύνονται σε διαφορετικά μεγέθη ή μορφολογίες και μπορούν να σας προσφέρουν τη μάξιμουμ απόλαυση ανάλογα με την περίσταση.

Μέσο μέγεθος. Οι περισσότερες στάσεις σας προσφέρουν απροβλημάτιστη απόλαυση αλλά προσπαθήστε να πειραματιστείτε και λίγο. Αφήστε την παρτενέρ σας, να τυλίξει τα χέρια της γύρω από τους ώμους σας και τα πόδια στη μέση σας, πριν καθίσετε στο πάτωμα οκλαδόν με το δικό σας σώμα να δημιουργεί ένα είδος καρέκλας στην οποία εφαρμόζει η σύντροφός σας. Μπορείτε με τον τρόπο αυτό να πιέσετε το σώμα της πολύ κοντά στο δικό σας και να έχετε βαθύτερη διείσδυση μαζί με έλεγχο στις ωθήσεις.

Μεγάλο μέγεθος. Αν είστε στην κατηγορία extra large είναι σημαντικό να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά προκειμένου να βοηθήσετε στην ύγρανση του κόλπου της παρτενέρ σας, ενώ φρόνιμο επίσης είναι να χρησιμοποιήσετε και λιπαντικό. Οι στάσεις με τη γυναίκα από πάνω είναι οι καλύτερες, αν το μέλος σας είναι μεγάλο, αφού της επιτρέπουν να ελέγχει το βάθος της διείσδυσης που προτιμά κάθε φορά και τη βοηθά να αποφύγει ενόχληση ή πόνο κατά την επαφή.

Μικρό μέγεθος. Σε αυτή την περίπτωση οι στάσεις από πίσω, είναι οι πλέον κατάλληλες αφού επιτρέπουν στον όχι τόσο ευμεγέθη… φίλο σας να διεισδύσει το δυνατόν περισσότερο στον κόλπο της παρτενέρ σας. Ξαπλώστε την μπρούμυτα με το κεφάλι και τους ώμους της να ξεκουράζονται αναπαυτικά σε ένα μαξιλάρι και ζητήστε της να ανασηκώσει τους γλουτούς της κρατώντας τους μηρούς της ενωμένους. Όσο σφιχτότερα είναι ενωμένα τα πόδια της τόσο στενότερη είναι η επαφή και με τον τρόπο αυτό μεγιστοποιείτε την ευχαρίστησή της. Μην χρησιμοποιήσετε λιπαντικό καθώς για τα μικρά μεγέθη, η τριβή είναι σύμμαχός σας.

Πέος με… κλίση. Στην καθόλου ασυνήθιστη περίπτωση που το πέος σας σε στύση έχει οποιαδήποτε κλίση, με τις στάσεις στο πλάι μπορείτε να πειραματιστείτε και να χρησιμοποιήσετε τη γωνία που σχηματίζει το μέλος σας προκειμένου να της προσφέρετε τη μεγαλύτερη δυνατή ηδονή μαζί με βαθιά διείσδυση. Ανάλογα με την κλίση δοκιμάστε το κουλούριασμα της παρτενέρ σας σε στάση που της επιτρέπει να μαζεύεται σαν μπάλα με πρόσωπο είτε στα αριστερά είτε στα δεξιά, αλλά σε πλάγια πάντα θέση.

 

 

 

Πηγή: sexipedia.gr