Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Οι συνήθειες των ζευγαριών που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση

Οι συνήθειες των ζευγαριών που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση

Τα ζευγάρια που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση περνούν αρκετό χρόνο μαζί, χαλαρώνουν και με τον καιρό αποκτούν κάποιες …περίεργες συνήθειες. Εδώ είναι έξι πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια που είναι για πολλά χρόνια μαζί.

Τσεκάρετε την λίστα σας. Με πόσο ταυτίζεστε;

Όταν βρίσκεστε σε διαφορετικά δωμάτια, στέλνετε μήνυμα ο ένας στον άλλον, επειδή βαριέστε να σηκωθείτε

Έχει μείνει κανένα κουλουράκι στην κουζίνα για τον καφέ; Επειδή βαριέστε να σηκωθείτε και να πάτε στην κουζίνα να ψάξετε, είναι προτιμότερο να στείλετε ένα μήνυμα.

Περιποιείστε ο ένας τον άλλον

Πάει ο καιρός που περνάγατε τον χρόνο σας μπροστά από τον καθρέφτη για να περιποιηθείτε όσο περισσότερο μπορείτε τον εαυτό σας πριν από το ραντεβού. Τώρα το πιθανότερο είναι να βοηθάτε τον σύντροφό σας να ξυρίσει τα μαλλιά που έχουν ξεφυτρώσει στον λαιμό του κι εκείνος να το …απολαμβάνει!

Πηγαίνετε τουαλέτα με την πόρτα ανοιχτή

Κάθε φορά που ακούτε μια δυνατή έκρηξη στην λεκάνη της τουαλέτας …ξέρετε ότι είναι η αγάπη σας που έχει αφήσει την πόρτα του μπάνιου για άλλη μια φορά μισάνοιχτη! Υπάρχουν και χειρότερα: κάποια ζευγάρια δεν έχουν πρόβλημα να βουρτσίζει ο ένας τα δόντια του στον νεροχύτη και όσο το άλλο του μισό κάνει την φυσική του ανάγκη.

Κάνετε ντους μαζί χωρίς να κάνετε σεξ

Έρχεται η στιγμή που το κοινό ντους γίνετε όχι για να κάνετε σεξ αλλά για να εξοικονομήσετε χρόνο!

Ντύνεστε παρόμοια

Σχεδιάζετε να βγείτε παρέα με φίλους, όταν συνειδητοποιείτε ότι τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας φοράτε πανομοιότυπα ρούχα. Μπλουζάκι, τζιν και άνετα παπούτσια. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και πιθανότατα ούτε η τελευταία.

Έχετε τον δικό σας κώδικα επικοινωνίας

Από τα υποκοριστικά μέχρι τα «εσωτερικά σας αστεία», τα ζευγάρια που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση δεν σταματούν ποτέ να είναι δημιουργικοί στον τρόπο που μιλούν μεταξύ τους.

 

 

 

 

Πηγή: baby.gr